VvE beheer Rijswijk

Bent u een appartementeigenaar in Rijswijk of omgeving en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het beheer van uw VvE? Newomij verzorgt professioneel VvE beheer in Rijswijk en omliggende plaatsen. Onze specialisten bieden een breed scala aan diensten, of u nu volledig beheer of specifieke oplossingen zoekt.

We begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van VvE’s en bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw unieke vereisten. Onze benadering is proactief en persoonlijk, waarbij we altijd openstaan voor uw vragen en input. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een offerte op maat.

Onze diensten

Financieel en administratief beheer

Een VvE draagt de volledige verantwoordelijkheid voor zowel de financiële als administratieve aspecten. Dit resulteert in helder inzicht in de huidige situatie van de vereniging.


Bestuurlijke begeleiding

Een VvE moet voldoen aan verschillende wettelijke verplichtingen. Onze accountmanagers brengen deze informatie over naar de Vergadering van Eigenaars, zodat weloverwogen besluiten kunnen worden genomen. Bovendien houden we nauwlettend toezicht op de naleving van gemaakte afspraken.


Technisch beheer

Om de waarde van het vastgoed te waarborgen, is regelmatig onderhoud essentieel. Dit verhoogt het wooncomfort van bewoners én zorgt voor een betere uitstraling van het complex. Onze technische specialisten regelen zowel de coördinatie als de uitvoering van het benodigde onderhoud.

Waarom VvE-beheer in Rijswijk?

Bij het beheren van een appartementencomplex is regelmatig onderhoud aan appartementen, maar ook de gemeenschappelijke ruimtes een belangrijk onderdeel. Denk bijvoorbeeld aan de liften en het trappenhuis. Het oprichten van een Vereniging van Eigenaren (VvE) is een slimme manier om de gezamenlijke verantwoordelijkheid van de bewoners vast te stellen. Om het beheer van uw VvE in Rijswijk en omstreken vlekkeloos te laten verlopen, is het inschakelen van professionele ondersteuning een slimme zet. Bij Newomij zorgen we ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden van uw VvE. Dit doen we met een proactieve benadering die we afstemmen op uw wensen en behoeften.

Totaalbeheer van uw VvE in Rijswijk

Bij Newomij bieden we verschillende mogelijkheden voor VvE beheer in Rijswijk en omliggende gebieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor financieel en administratief beheer, waarbij onze accountmanagers de financiën en administratie voor hun rekening nemen. Als u behoefte heeft aan bestuurlijke begeleiding, kunt u rekenen op onze experts die bekend zijn met alle wet- en regelgevingen en ervoor zorgen dat uw VvE in Rijswijk soepel en gestroomlijnd functioneert. Daarnaast bieden we technisch VvE beheer, waarbij we zorgen voor het beheer van zowel korte- als langetermijnonderhoud.

U kiest zelf in welke mate Newomij u ontzorgt en welke specifieke taken u aan ons wilt overdragen. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u verzekeren dat uw VvE bij ons in betrouwbare handen is.

VvE consultancy in Rijswijk

Bent u een projectontwikkelaar en op zoek naar een ervaren professional die u kan bijstaan en begeleiden bij de oprichting van een Vereniging van Eigenaren in Rijswijk of omstreken? Ook voor professionele VvE consultancy diensten kunt u bij Newomij terecht. Door vanaf het vroege stadium betrokken te zijn, kunnen we u effectief ondersteunen bij zaken als het vaststellen van de wettelijke structuur, gebruikersrechten en onderhoudsovereenkomsten. Daarnaast verstrekken we passend advies op het gebied van kostenbesparing en duurzaamheid. Onze VvE consultants staan klaar om u te ontzorgen en u op weg te helpen naar succes.

Altijd up-to-date: continu inzicht in uw VvE

Uiteraard wilt u wel continu op de hoogte blijven van alle zaken rondom uw VvE. Daarom maakt Newomij voor alle VvE beheer in Rijswijk gebruik van een overzichtelijk VvE portaal waar u zelf online toegang toe heeft met een persoonlijke inlog. Met dit intuïtieve systeem heeft u te allen tijde en waar u ook bent inzicht in de actuele financiële situatie van de VvE.

MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Door te kiezen voor een MJOP van Newomij voor uw VvE in Rijswijk of omgeving, kunt u gemakkelijk een gedetailleerd plan laten opstellen voor het groot onderhoud van de gedeelde bouwelementen van uw pand. Dit biedt niet alleen een helder overzicht, maar stelt u ook in staat om de onderhoudskosten en -werkzaamheden over meerdere jaren te verdelen, waardoor voor de bewoners de maandelijkse kosten vastgesteld kunnen worden.

Wat zo prettig is aan een MJOP van Newomij, is dat u jaarlijks een bijgewerkt overzicht ontvangt. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van een MJOP voor uw VvE in Rijswijk, aarzel dan niet om contact op te nemen via vvebeheer@newomij.nl.

De werkwijze van Newomij

De betrouwbare en professionele diensten van Newomij zijn erop gericht om u te ontzorgen en uw VvE soepel te laten verlopen. Met onze expertise in vastgoed, financiering en VvE beheer zijn we een betrouwbare partner waar u op kunt bouwen. We geloven in een proactieve en persoonlijke aanpak, waarbij we ons richten op het behalen van de beste resultaten op de lange termijn.

Newomij is gevestigd in Naarden, maar u kunt ons in heel Nederland inschakelen voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaars. Onze experts staan klaar om u te helpen met professioneel VvE beheer in Rijswijk en omgeving.

Waarom uw VvE in Rijswijk onderbrengen bij Newomij?

Alle diensten onder één dak

Newomij biedt verschillende diensten voor VvE's in Rijswijk en omliggende plaatsen. U heeft altijd één vaste contactpersoon.

Altijd een aanbod op maat

We houden in alle gevallen rekening met uw situatie en stemmen onze services graag af op uw specifieke voorkeuren.

Uigebreide kennis en ervaring

Onze VvE-experts zijn op de hoogte van alle ins en outs als het gaat om VvE beheer in Rijswijk. We ontzorgen u volledig.

Objecten in VvE Beheer

The Hudsons

Baronie Haven (fase 3) - Rotterdam

The Factory - Haarlem

Silodam - Amsterdam

Mariastichting - Haarlem

Mariastichting Haarlem

Eemerald - Amersfoort

VvE's in beheer
450
Aantal appartementsrechten
35.000
Oudste in beheer
Sinds 1960

De VvE beheer specialisten van Newomij

Hasan Kazbogan

Accountmanager VvE Beheer
Hasan Kazbogan

Elja Triloki-Damming

Accountmanager VvE Beheer

Els Huurneman

Accountmanager VvE Beheer
Els Huurneman

Patricia Visser

Accountmanager VvE Beheer

Richard Pasma

Accountmanager VvE Beheer
Richard Pasma

Bas van Andel

Accountmanager VvE Beheer
Bas van Andel

Edwin Pallencaöe

Accountmanager VvE Beheer
Edwin Pallencaöe

Jelle Hakkert

Manager VvE Beheer

Gijs Pappot

Accountmanager VvE Beheer / Senior Service coordinator

Jord van Well

Accountmanager VvE Beheer

Said Tanha

Accountmanager VvE Beheer
Said-Tanha VVE

Jochem de Laat

Accountmanager VvE Beheer