Overleg tussen 3 heren en 1 dame aan een vergadertafel

VvE beheer Haarlem

Wonen in Haarlem betekent genieten van een stad met karakter, waar elk pand zijn eigen verhaal vertelt. Zoekt u naar deskundig beheer voor uw Vereniging van Eigenaars in deze stad? Dan bent u bij Newomij aan het juiste adres. Met professioneel VvE beheer in Haarlem en omgeving zorgen we ervoor dat u precies de mate van ondersteuning krijgt die u nodig heeft. We stemmen onze diensten volledig af op uw behoeften, waarbij een persoonlijke en proactieve aanpak centraal staat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten.

Onze diensten

Financieel en administratief beheer

De Vereniging van Eigenaars (VvE) draagt onder andere de verantwoordelijkheid voor financiële en administratieve zaken. Dit zorgt voor transparantie en actuele informatie over de stand van zaken binnen de vereniging.


Bestuurlijke begeleiding

Onze accountmanagers zorgen ervoor dat de VvE alle wettelijke verplichtingen kent. Zij zorgen voor een duidelijke communicatie naar de Vergadering van Eigenaars, zodat weloverwogen beslissingen kunnen worden genomen. Bovendien houden we toezicht op de naleving van alle gemaakte afspraken binnen de VvE


Technisch beheer

Regelmatig onderhoud is cruciaal om de waarde van uw complex te behouden en het wooncomfort voor alle bewoners te verbeteren, zowel nu als in de toekomst. Goed onderhoud versterkt daarnaast de uitstraling van het gebouw. Onze specialisten in technisch beheer houden nauwgezet toezicht op zowel de planning als de uitvoering van alle onderhoudswerkzaamheden.

Waarom kiezen voor VvE-beheer in Haarlem?

Het beheer van een appartementencomplex in Haarlem, met zijn unieke historische en moderne architectuur, vereist een deskundige en zorgvuldige aanpak. Regelmatig onderhoud, niet alleen aan de afzonderlijke appartementen maar ook aan gemeenschappelijke voorzieningen zoals liften en trappenhallen, is essentieel voor het behoud van de kwaliteit en waarde van uw pand. Dit is precies waar een Vereniging van Eigenaren (VvE) een cruciale rol speelt, door een formeel kader te bieden voor het gezamenlijk beheren van deze verantwoordelijkheden.

Bij VvE-beheer komt veel kijken. Newomij heeft ruime ervaring in het efficiënt en deskundig beheren van VvE’s. Wij zorgen voor een naadloze en zorgeloze ervaring, waardoor u onbezorgd kunt genieten van wonen in deze prachtige stad.

 

VvE vergadering

Compleet VvE beheer: aangepast aan Haarlem

In Haarlem biedt Newomij een compleet scala aan VvE-beheerdiensten, van administratief tot technisch beheer en bestuurlijke begeleiding. U bepaalt zelf in hoeverre u het beheer van de VvE bij onze experts wilt neerleggen.

We begrijpen de specifieke uitdagingen die gepaard gaan met VvE-beheer in Haarlem. Daarom nemen we u niet alleen de dagelijkse beheertaken uit handen, maar zorgen we er ook voor dat elke actie nauwkeurig aansluit op de unieke karakteristieken van uw pand en de wensen van de bewoners. Onze proactieve aanpak garandeert dat uw VvE in Haarlem soepel functioneert én bijdraagt aan een aangename en harmonieuze woonomgeving.

Medewerker Newomij met een headset, achter een bureau met monitoren.

VvE consultancy in Haarlem en omgeving

Bent u een projectontwikkelaar in Haarlem met plannen voor het oprichten van een Vereniging van Eigenaars? Laat Newomij u daarbij helpen. Onze experts zijn vanaf het begin betrokken en bieden praktische ondersteuning bij het opzetten van de juridische structuur, het regelen van onderhoudscontracten en het definiëren van gebruikersrechten. Wij adviseren u ook over duurzame en kosteneffectieve benaderingen, passend bij de karakteristieke Haarlemse vastgoedmarkt. Met Newomij aan uw zijde wordt de oprichting van uw VvE in Haarlem een gestroomlijnd en succesvol proces.

Professioneel VvE beheer door experts van Newomij

Altijd op de hoogte: actueel inzicht in uw VvE

Wilt u altijd volledig op de hoogte zijn van wat er binnen uw VvE in Haarlem gebeurt? Met Newomij’s handige VvE portaal heeft u altijd en overal toegang tot alle belangrijke informatie. Of u nu thuis bent of onderweg, met een paar klikken kunt u inloggen en direct de laatste financiële updates, onderhoudsplannen en vergaderverslagen bekijken. Dit portaal zorgt ervoor dat u nooit iets mist en altijd betrokken blijft bij uw VvE in het prachtige Haarlem.

MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Wilt u zonder omkijken erop kunnen vertrouwen dat uw complex goed onderhouden blijft?  Een goed uitgewerkt MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) is cruciaal voor elke VvE. Hierin is een nauwkeurige planning voor grootschalige onderhoudswerkzaamheden aan de gedeelde elementen van het gebouw opgenomen. Daarnaast zorgt een MJOP voor een slimme budgettering, waarmee u onverwachte kosten voorkomt en ervoor zorgt dat uw Haarlemse pand zowel nu als in de toekomst in topconditie blijft.

Vertrouw op ons team om een plan te creëren dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Newomij zorgt jaarlijks voor een bijgewerkt overzicht, zodat u zeker weet dat het MJOP up-to-date blijft.

Reken op de expertise van Newomij

Al decennialang zetten we ons bij Newomij in voor duurzaam en kwalitatief hoogwaardig vastgoedbeheer in heel Nederland. Onze specialisatie ligt in vastgoed, financieringen en natuurlijk VvE beheer. Wat ons onderscheidt, is onze proactieve en persoonlijke aanpak. We streven altijd naar de beste resultaten op lange termijn, met een scherp oog voor de specifieke behoeften van elk pand en elke VvE. Vanuit ons kantoor in Naarden bieden we onze diensten in heel Nederland aan. Ook in Haarlem hebben we onze expertise al meermaals bewezen, met succesvolle projecten die getuigen van ons vermogen om elke VvE tot een succes te maken.

We gaan graag met u in gesprek om onze werkwijze verder toe te lichten. Bent u benieuwd naar wat we met VvE-beheer in Haarlem voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom uw VvE in Haarlem onderbrengen bij Newomij?

Alle diensten onder één dak

Newomij levert een volledig spectrum aan diensten voor VvE's in Haarlem en omgeving. Bij ons heeft u het gemak van één vast aanspreekpunt voor al uw VvE-zaken.

Flexibel maatwerk

We nemen uw unieke situatie zorgvuldig in ogenschouw en zorgen ervoor dat onze diensten naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Uitgebreide kennis en ervaring

Onze specialisten kennen alle details van VvE beheer in Haarlem en staan garant voor volledige ontzorging op dit gebied.

Objecten in VvE Beheer

Mariastichting - Haarlem

The Factory - Haarlem

Slachthuis - Haarlem

Bossa Nova - Haarlem

De nieuwe Defensie - Utrecht

Eemerald - Amersfoort

Torenflat - Naarden

Silodam - Amsterdam

Cruquius - Amsterdam

VvE's in beheer
450
Aantal appartementsrechten
35.000
Oudste in beheer
Sinds 1960

De VvE beheer specialisten van Newomij

Hasan Kazbogan

Accountmanager VvE Beheer
Hasan Kazbogan

Elja Triloki-Damming

Accountmanager VvE Beheer

Els Huurneman

Accountmanager VvE Beheer
Els Huurneman

Patricia Visser

Accountmanager VvE Beheer

Richard Pasma

Accountmanager VvE Beheer
Richard Pasma

Bas van Andel

Accountmanager VvE Beheer
Bas van Andel

Edwin Pallencaöe

Accountmanager VvE Beheer
Edwin Pallencaöe

Jelle Hakkert

Manager VvE Beheer

Gijs Pappot

Accountmanager VvE Beheer / Senior Service coordinator

Jord van Well

Accountmanager VvE Beheer

Said Tanha

Accountmanager VvE Beheer
Said-Tanha VVE

Jochem de Laat

Accountmanager VvE Beheer