VvE beheer Den Haag

Heeft u een appartement in Den Haag en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het beheer van uw VvE? Newomij is uw partner als het gaat om professioneel VvE beheer in Den Haag en omgeving. Of u nu op zoek bent naar compleet beheer of een specifieke oplossing, onze experts zijn er voor u met een breed scala aan diensten.

We begrijpen als geen ander de specifieke behoeften en uitdagingen waar VvE’s mee te maken hebben. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Onze aanpak is niet alleen proactief, maar ook persoonlijk. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en waarderen uw input. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of meer informatie.

Onze diensten

Financieel en administratief beheer

Een VvE draagt de volledige verantwoordelijkheid voor zowel de administratieve als financiële onderdelen. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht van de actuele stand van zaken.


Bestuurlijke begeleiding

Elke VvE moet aan wettelijke eisen voldoen. Om tijdens de Vergadering van Eigenaars weloverwogen beslissingen te nemen, dragen onze accountmanagers alle belangrijke informatie over deze eisen over. Ook op de naleving van gemaakte afspraken zien we toe.


Technisch beheer

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de waarde van vastgoed te behouden. Dit zorgt voor een verhoogd wooncomfort en een betere uitstraling van uw complex. Onze technische experts zorgen voor de coördinatie en uitvoering hiervan.

Waarom kiezen voor VvE beheer in Den Haag?

Het oprichten van een Vereniging van Eigenaren (VvE) is een effectieve manier om de collectieve verantwoordelijkheid van bewoners binnen een appartementencomplex vast te stellen. Regelmatig onderhoud aan zowel de appartementen zelf als de gemeenschappelijke delen van het complex is een belangrijk onderdeel van het beheer. Om zeker te weten dat uw VvE beheer in Den Haag in goede handen is, is het raadzaam hier vakkundige ondersteuning voor in te schakelen. Bij Newomij nemen we de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden van uw VvE graag uit handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Met onze proactieve benadering stemmen we ons af op uw wensen en behoeften, zodat u volledig ontzorgd wordt.

VvE vergadering

Totaalbeheer van uw VvE in Den Haag en omgeving

Bij Newomij heeft u diverse mogelijkheden als het gaat om VvE beheer in Den Haag en omliggende plaatsen. U bepaalt zelf welke taken u wilt overdragen en in welke mate we u ondersteunen. In alle gevallen kunt u gerust zijn dat uw VvE in Den Haag in goede handen is.

Kiest u bijvoorbeeld voor financieel en administratief beheer, dan laat u specifiek de financiën en administratie aan onze accountmanagers over. Liever technische ondersteuning? Dan neemt Newomij het beheer van alle onderhoudswerkzaamheden op zich. Maar ook bestuurlijke begeleiding is een mogelijkheid. Bij Newomij zijn we bekend met alle geldende wetten en regelgevingen. Zo kunnen we u verzekeren dan uw VvE op de juiste manier beheerd wordt.

VvE consultancy in Den Haag

Bent u een projectontwikkelaar die in Den haag een Vereniging van Eigenaren wil oprichten? Maak gebruik van de professionals van Newomij voor VvE consultancy diensten. Wij zijn vanaf het beginstadium betrokken en bieden ondersteuning bij het vaststellen van de wettelijke structuur, onderhoudsovereenkomsten en gebruikersrechten. Daarbij voorzien we u van advies met betrekking tot duurzaamheid en kostenefficiëntie. Vertrouw op onze toegewijde VvE consultants om u volledig te ontzorgen en naar een succesvol resultaat te leiden.

Vve-beheer: advies en beheer van Newomij

Altijd op de hoogte blijven: voortdurend inzicht in uw VvE

Wilt u altijd goed geïnformeerd zijn over alles wat er speelt binnen uw VvE in Den Haag? Newomij maakt gebruik van een gebruiksvriendelijk VvE portaal, waartoe u op elk moment en vanaf elke locatie toegang heeft. Met uw persoonlijke inloggegevens kunt u gemakkelijk de actuele financiële situatie van de VvE bekijken.

VvE beheer Den Haag: MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Geef uw VvE in Den Haag de garantie van professioneel onderhoud met een MJOP van Newomij. Hiermee laat u een grondig plan opstellen voor het uitvoeren van groot onderhoud aan de gedeelde bouwelementen van uw appartementencomplex. Hiermee krijgt u een overzicht van de benodigde werkzaamheden en kosten, die zorgvuldig worden verdeeld over meerdere jaren. Dit zorgt voor voorspelbare maandelijkse kosten voor de bewoners.

Neem gerust contact met ons op via vvebeheer@newomij.nl voor meer informatie over de mogelijkheden van een MJOP voor uw VvE in Den Haag.

Onze werkwijze

Kies voor Newomij en geniet van zorgeloos VvE-beheer in Den Haag en vele andere plaatsen. Met onze betrouwbare services doen we er alles aan om uw Vereniging van Eigenaars professioneel te beheren. Met onze diepgaande expertise in vastgoed, financiering en VvE beheer zijn wij dé partner waarop u kunt vertrouwen. Vanuit onze thuisbasis in Naarden zijn we in heel Nederland in te schakelen. We hanteren een proactieve en persoonlijke aanpak om de allerbeste resultaten op de lange termijn te behalen.

Meer weten? Lees alles over onze achtergrond en aanpak. Onze experts staan klaar om u te ondersteunen bij het beheren van uw VvE in Den Haag en daarbuiten.

Waarom uw VvE in Den Haag onderbrengen bij Newomij?

Alle VvE diensten onder één dak

Newomij biedt verschillende diensten voor VvE's in Den Haag en omgeving. U heeft altijd een vaste contactpersoon.

Altijd maatwerkoplossingen

We houden altijd rekening met uw specifieke situatie en stemmen onze diensten af op uw wensen en voorkeuren.

Ruime kennis en ervaring

Onze VvE-experts kennen alle ins en outs op het gebied van VvE beheer in Den Haag. We ontzorgen u hierbij volledig.

Objecten in VvE Beheer

Lumen - Scheveningen

Rigolettostraat 130-186 - Den Haag

The Hudsons - Rotterdam

Silodam - Amsterdam

Mariastichting - Haarlem

Mariastichting Haarlem

Eemerald - Amersfoort

VvE's in beheer
450
Aantal appartementsrechten
35.000
Oudste in beheer
Sinds 1960

De VvE beheer specialisten van Newomij

Hasan Kazbogan

Accountmanager VvE Beheer
Hasan Kazbogan

Elja Triloki-Damming

Accountmanager VvE Beheer

Els Huurneman

Accountmanager VvE Beheer
Els Huurneman

Patricia Visser

Accountmanager VvE Beheer

Richard Pasma

Accountmanager VvE Beheer
Richard Pasma

Bas van Andel

Accountmanager VvE Beheer
Bas van Andel

Edwin Pallencaöe

Accountmanager VvE Beheer
Edwin Pallencaöe

Jelle Hakkert

Manager VvE Beheer

Gijs Pappot

Accountmanager VvE Beheer / Senior Service coordinator

Jord van Well

Accountmanager VvE Beheer

Said Tanha

Accountmanager VvE Beheer
Said-Tanha VVE

Jochem de Laat

Accountmanager VvE Beheer