VvE beheer Delft

In het hart van de Randstad ligt Delft, een stad die zich onderscheidt door een harmonieuze mix van moderne architectuur en historische rijkdom. Heeft u een appartement in deze dynamische stad en overweegt u het beheer van uw Vereniging van Eigenaars uit handen te geven? Dan staat Newomij voor u klaar met professioneel VvE-beheer voor uw woningcomplex in Delft en/of omgeving. We passen onze proactieve service aan de unieke samenstelling van uw VvE aan.

Het is ons streven om onze dienstverlening niet alleen aan te laten sluiten bij uw wensen, maar ook bij te dragen aan het welzijn van de hele VvE. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Onze diensten

Financieel en administratief beheer

Onder VvE-beheer valt de volledige verantwoordelijkheid voor financiële en administratieve zaken. Dit zorgt voor helder inzicht in de actuele situatie van uw Vereniging van Eigenaars in Delft.


Bestuurlijke begeleiding

Een Vereniging van Eigenaars (VvE) moet aan verschillende wettelijke eisen voldoen. Onze accountmanagers stellen u hiervan op de hoogte tijdens de Vergadering van Eigenaars, zodat er doordachte beslissingen genomen worden. Bovendien zien we erop toe dat alle afspraken nageleefd worden.


Technisch beheer

Om het vastgoed zijn waarde te laten behouden, is regematig onderhoud essentieel. Dit zorgt niet alleen voor meer woongenot voor bewoners, maar ook voor een betere uitstraling van het gebouwencomplex. Onze technische experts zijn verantwoordelijk voor zowel de coördinatie als de uitvoering van de vereiste onderhoudswerkzaamheden.

Waarom professioneel VvE beheer in Delft?

Door een Vereniging van Eigenaars (VvE) op te richten, waarborgt u de gezamenlijke verantwoordelijkheden voor appartementseigenaars. Zorgvuldig VvE-beheer, met regelmatige aandacht voor zowel individuele wooneenheden als gedeelde faciliteiten, is fundamenteel om de leefbaarheid en de pandwaarde te handhaven. Door de expertise van Newomij in te zetten voor uw VvE beheer in Delft of omgeving, verzekert u zich van een vakkundige aanpak waarbij alledaagse taken proactief en met grote zorg worden overgenomen. Wij richten ons met een vooruitziende blik op uw specifieke eisen en behoeften, met het doel u een zorgeloze ervaring te bieden. Zo ziet u de toekomst van uw VvE met vertrouwen tegemoet.

Totaalbeheer van uw VvE in Delft en omgeving

Bij het verzorgen van VvE-beheer voor uw woningcomplex in Delft herkent Newomij de diversiteit en unieke behoeften van elke Vereniging van Eigenaars. Wij bieden dan ook verschillende diensten aan, van financieel beheer en administratie tot technische assistentie en bestuurlijke ondersteuning. Deze flexibiliteit stelt u in staat om te kiezen welke aspecten van het beheer u aan ons wilt overlaten, zodat wij u op maat gemaakte ondersteuning kunnen bieden.

Met Newomij aan uw zijde is uw VvE in Delft verzekerd van professioneel, nauwkeurig en zorgvuldig beheer, afgestemd op de specifieke vereisten en wensen van uw complex en gemeenschap.

VvE consultancy

Als u als projectontwikkelaar in Delft de opzet van een nieuwe Vereniging van Eigenaars (VvE) overweegt, kan Newomij u voorzien van essentiële VvE consultancydiensten. We zijn er vanaf de start bij om te assisteren met de opbouw van een solide juridische structuur, het opstellen van onderhoudsovereenkomsten en het efficiënt regelen van de eigendomsrechten.

Onze dienstverlening omvat bovendien maatwerkadvies op het vlak van duurzaamheid en kostenbeheersing, cruciaal in het hedendaagse vastgoedbeheer. Doe een beroep op de kennis en ervaring van onze VvE consultants voor een vlekkeloze en succesvolle ontwikkeling van uw project in Delft.

Medewerker Newomij met een headset, achter een bureau met monitoren.

Altijd actueel: uw online VvE portaal

Om ervoor te zorgen dat u nooit iets mist over het beheer van uw VvE in Delft, biedt Newomij toegang tot een eigen VvE portaal. Dit online systeem stelt u in staat om, waar u ook bent en wanneer u maar wilt, met slechts een paar klikken een volledig overzicht te krijgen van de financiële stand van zaken. Door in te loggen met uw persoonlijke gegevens, heeft u onmiddellijk toegang tot de nieuwste updates en essentiële informatie, zodat u altijd goed geïnformeerd blijft over uw VvE.

MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Het MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) vormt de basis voor gestructureerd VvE beheer, omdat het anticiperen op toekomstig onderhoud essentieel is voor de instandhouding van uw pand. Dit plan schetst een toekomstvisie voor onderhoud aan de gemeenschappelijke ruimtes en faciliteert een strategische benadering voor financiële planning. Door proactief onderhoud te plannen en financiën dienovereenkomstig te beheren, minimaliseert u het risico op onvoorziene uitgaven.

Newomij kan een MJOP ontwikkelen dat precies past bij uw VvE in Delft, waarbij we zorgen voor periodieke updates om de relevantie en effectiviteit van het plan te handhaven. Dit zorgt voor behoud van kwaliteit en waarde van uw eigendom op zowel de korte als de lange termijn.

Onze werkwijze

Newomij heeft zich sinds haar oprichting in 1958 ontwikkeld tot een vooraanstaand Nederlands familiebedrijf met een diepe toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit in vastgoedbeheer. Met specialisaties die zich uitstrekken van vastgoed en financieringen tot VvE beheer, staat Newomij bekend om haar proactieve en persoonlijke benadering. We streven naar langetermijnresultaten en bouwen op onze rijke geschiedenis van succesvolle projecten in plaatsen door heel Nederland.

Bent u benieuwd wat Newomij voor u kan betekenen met VvE beheer voor uw woningcomplex in Delft? We vertellen u graag meer over onze aanpak tijdens een eerste gesprek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom uw VvE in Delft onderbrengen bij Newomij?

Alle VvE-diensten onder één dak

Newomij biedt een breed scala aan diensten voor VvE's in Diensten en omliggende plaatsen. U kunt bij ons altijd rekenen op één vaste contactpersoon.

Altijd een aanbod op maat

We stellen onze werkwijze en werkzaamheden volledig af op de behoeften van uw Vereniging van Eigenaars en houden altijd rekening met uw wensen.

Ruime kennis en ervaring

Onze VvE-specialisten zijn op de hoogte van alle ins en outs als het gaat om VvE beheer In Delft, maar zeker ook in andere plaatsen in Nederland. Hierbij willen we u zo veel mogelijk ontzorgen.

Objecten in VvE Beheer

The Hudsons - Rotterdam

Rigolettostraat 130-186 - Den Haag

Lumen - Scheveningen

Baronie Haven fase 3 - Alphen aan den Rijn

Mariastichting - Haarlem

De Nieuwe Defensie - Utrecht

Cruquius - Amsterdam

Silodam - Amsterdam

VvE's in beheer
450
Aantal appartementsrechten
35.000
Oudste in beheer
Sinds 1960

De VvE beheer specialisten van Newomij

Hasan Kazbogan

Accountmanager VvE Beheer
Hasan Kazbogan

Elja Triloki-Damming

Accountmanager VvE Beheer

Els Huurneman

Accountmanager VvE Beheer
Els Huurneman

Patricia Visser

Accountmanager VvE Beheer

Richard Pasma

Accountmanager VvE Beheer
Richard Pasma

Bas van Andel

Accountmanager VvE Beheer
Bas van Andel

Edwin Pallencaöe

Accountmanager VvE Beheer
Edwin Pallencaöe

Jelle Hakkert

Manager VvE Beheer

Gijs Pappot

Accountmanager VvE Beheer / Senior Service coordinator

Jord van Well

Accountmanager VvE Beheer

Said Tanha

Accountmanager VvE Beheer
Said-Tanha VVE

Jochem de Laat

Accountmanager VvE Beheer