VvE beheer Amsterdam

Bent u een eigenaar van een appartement in Amsterdam en wilt u het beheer van uw VvE uit handen geven? Bij Newomij bent u aan het juiste adres voor VvE beheer in Amsterdam en omstreken. Wij begrijpen dat het beheren van een Vereniging van Eigenaren veel tijd en expertise vereist, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen. Hierbij staan een proactieve benadering, persoonlijk contact en betrokkenheid altijd voorop.

Of u nu geïnteresseerd bent in compleet beheer of specifieke diensten, onze ervaren specialisten staan voor u klaar om u te ontzorgen. Bij Newomij bent u verzekerd van betrouwbaar en professioneel VvE beheer in Amsterdam en omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een offerte.

Onze diensten

Financieel en administratief beheer

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) heeft de volledige verantwoordelijkheid over zowel de financiële als administratieve zaken. Dit zorgt ervoor dat er duidelijk inzicht is in de actuele status van de vereniging.


Bestuurlijke begeleiding

Er zijn diverse wettelijke verplichtingen waar een VvE aan moet voldoen. Onze accountmanagers spelen hierin een belangrijke rol door deze informatie over te dragen aan de Vergadering van Eigenaars, zodat er weloverwogen beslissingen genomen kunnen worden. Daarnaast houden we toezicht op de naleving van afspraken die gemaakt zijn.


Technisch beheer

Om ervoor te zorgen dat de waarde van vastgoed behouden blijft, is regelmatig onderhoud van groot belang. Zowel op korte als lange termijn levert dit meer wooncomfort op en heeft het een positief effect op de uitstraling van het complex. Onze technische deskundigen zijn verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van het onderhoud.

Waarom kiezen voor Newomij VvE-beheer in Amsterdam?

Bij het beheer van een appartementencomplex is het essentieel om aandacht te besteden aan het onderhoud van zowel de individuele appartementen als de gemeenschappelijke delen, zoals het dak, de liften en het trappenhuis. Het is dan ook belangrijk om een Vereniging van Eigenaren op te richten, zodat de gezamenlijke verantwoordelijkheid goed wordt geregeld. U wilt dit natuurlijk zonder problemen doen, met de juiste ondersteuning voor het beheer van uw VvE in Amsterdam. Newomij biedt deze ondersteuning en ontzorgt u met een proactieve aanpak die precies aansluit op uw behoeften.

 

Totaalbeheer van uw VvE in Amsterdam

Bij Newomij kunt u kiezen voor verschillende vormen van VvE beheer in Amsterdam en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan financieel en administratief beheer, waarbij alle financiële zaken en de volledige administratie door onze accountmanagers geregeld worden. Meer behoefte aan bestuurlijke begeleiding? Ook dat is mogelijk. Onze experts kennen alle wet- en regelgevingen en zorgen voor een gestroomlijnd bestuur van uw VvE in Amsterdam. Een andere mogelijkheid is technisch VvE beheer, waarbij onderhoudswerkzaamheden op korte en lange termijn beheerd worden.

U bepaalt zelf in hoeverre Newomij u het werk uit handen neemt en welke taken u wilt overdragen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u verzekeren dat uw VvE in goede handen is.

VvE consultancy Amsterdam

Bent u een ontwikkelaar en zoekt u een deskundige die u kan adviseren en begeleiden bij het oprichten van uw VvE? Newomij biedt VvE consultancy voor Verenigingen van Eigenaren in Amsterdam en vele andere plaatsen. Door al vroeg bij het proces betrokken te zijn, kunnen we u effectief helpen met formaliteiten zoals het vastleggen van de juridische structuur, gebruikersrechten en onderhoudsafspraken. Daarnaast geven we advies over kostenefficiëntie en duurzaamheid. Onze VvE consultants ontzorgen u graag.

Vve-beheer: advies en beheer van Newomij

Blijf up-to-date: altijd inzicht in uw VvE

We begrijpen als geen ander dat u het belangrijk vindt om voortdurend inzicht te houden in de Vereniging van Eigenaren. Daarom werkt Newomij voor VvE beheer in Amsterdam met een overzichtelijk online VvE portaal waarop u zelf kunt inloggen. Met dit gebruiksvriendelijke systeem heeft u altijd en overal inzicht in de stand van zaken rondom de financiën binnen de VvE.

MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Als u gebruikmaakt van een MJOP via Newomij, kunt u eenvoudig het groot onderhoud van de gemeenschappelijke bouwdelen van uw pand in kaart laten brengen. Dit biedt u niet alleen een duidelijk overzicht, maar ook de mogelijkheid om de onderhoudskosten en -werkzaamheden over meerdere jaren te spreiden, waardoor de maandelijkse kosten voor bewoners bepaald kunnen worden.

Het fijne van een MJOP van Newomij is dat u elk jaar een actueel overzicht ontvangt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een MJOP voor uw VvE in Amsterdam? Aarzel dan niet om contact op te nemen met vvebeheer@newomij.nl.

 

De werkwijze van Newomij

Newomij is een Nederlands familiebedrijf dat zich al sinds 1958 inzet voor duurzaam en kwalitatief hoogwaardig vastgoed in heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in vastgoed, financieringen en VvE beheer. Onze werkwijze kenmerkt zich door een proactieve en betrokken aanpak, waarbij we doelgericht gaan voor het beste resultaat voor de lange termijn. Hoewel we gevestigd zijn in Naarden, kunt u in het hele land rekenen op onze dienstverlening. Dankzij onze uitgebreide expertise hebben we al veel bewezen successen geboekt op het gebied van VvE beheer in Amsterdam.

Wilt u meer weten over onze achtergrond en aanpak? We vertellen u er graag meer over.

Waarom uw VvE in Amsterdam onderbrengen bij Newomij?

Alle diensten onder één dak

Newomij biedt alle soorten dienstverlening voor VvE's in Amsterdam en andere plaatsen. U heeft één vaste contactpersoon.

Altijd een aanbod op maat

We houden altijd rekening met uw specifieke situatie en stemmen ons aanbod graag af op uw wensen.

Ruime kennis en ervaring

Onze specialisten kennen alle ins en outs als het gaat om VvE beheer in Amsterdam en ontzorgen u volledig.

Amsterdamse objecten in VvE Beheer

Marie Heinekenplein -
Amsterdam

Mozaïek -
Amstelveen

Holland Park West -
Diemen

Libeau Eiland Houthavens -
Amsterdam

The Cohesion Fibonacci -
Amsterdam

Silodam -
Amsterdam

Markenhoven - Amsterdam

Emerald Empire - Amsterdam

Torenflat -
Naarden

VvE vergadering

Meer over VvE beheer

Heeft u nog vragen over VvE beheer of wilt u meer lezen over wat er allemaal bij komt kijken? Lees erover op de ondersaande pagina’s. Hier vindt u uitgebreide informatie over divere VvE-gerelateerde onderwerpen.

VvE's in beheer
450
Aantal appartementsrechten
35.000
Oudste in beheer
Sinds 1960

De VvE beheer specialisten van Newomij

Hasan Kazbogan

Accountmanager VvE Beheer
Hasan Kazbogan

Elja Triloki-Damming

Accountmanager VvE Beheer

Els Huurneman

Accountmanager VvE Beheer
Els Huurneman

Patricia Visser

Accountmanager VvE Beheer

Richard Pasma

Accountmanager VvE Beheer
Richard Pasma

Bas van Andel

Accountmanager VvE Beheer
Bas van Andel

Edwin Pallencaöe

Accountmanager VvE Beheer
Edwin Pallencaöe

Jelle Hakkert

Manager VvE Beheer

Gijs Pappot

Accountmanager VvE Beheer / Senior Service coordinator

Jord van Well

Accountmanager VvE Beheer

Said Tanha

Accountmanager VvE Beheer
Said-Tanha VVE

Jochem de Laat

Accountmanager VvE Beheer