Technisch beheer

Om de waarde van uw appartementencomplex in stand te houden of te verhogen, is het van groot belang dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt. Bovendien hebben VvE’s de wettelijke verplichting om geld te reserveren voor toekomstig groot onderhoud. Onze technische experts voor VvE-beheer zorgen voor de coördinatie én uitvoering van het onderhoud, zowel op korte als lange termijn. 24 uur per dag vangen zij alle dringende storingen en spoedeisende klachtenmeldingen op.

Technisch beheer in het kort

Bij Newomij nemen we technisch beheer serieus en bieden we een uitgebreid scala aan diensten om u volledig te ontzorgen:

 • Afhandelen van dagelijkse reparatieverzoeken
 • Inventarisatie en bewaren bouwkundige gegevens en contractbeheer
 • Afhandeling van schadezaken
 • Beheerwerkzaamheden omtrent bouwkundige en installatietechnische zaken
 • Opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP), actualisatie en advisering
 • Projectbegeleiding bij de totstandkoming en uitvoering van groot onderhoud

  Afhandelen van reparatieverzoeken

  Wanneer er reparaties nodig zijn, wilt u dat ze snel en efficiënt worden afgehandeld. Ons team staat 24/7 paraat om al uw dagelijkse reparatieverzoeken te behandelen, zodat u en uw mede-eigenaars zich geen zorgen hoeven te maken over onnodige vertragingen.

  Beheer van bouwkundige gegevens

  Een georganiseerde aanpak is essentieel voor effectief technisch beheer. We zorgen ervoor dat alle bouwkundige gegevens en contracten zorgvuldig worden geïnventariseerd en beheerd, zodat u altijd toegang heeft tot de benodigde informatie.

  Advies en afhandeling van schadezaken

  Schade kan op elk moment optreden en het is van cruciaal belang om snel en doeltreffend te handelen. Ons team is ervaren in het afhandelen van schadezaken en zorgt ervoor dat de juiste stappen worden genomen om eventuele schade te herstellen.

  Bouwkundig en installatietechnisch beheer

  Of het nu gaat om bouwkundige renovaties of complexe installatietechnische vraagstukken, wij nemen alle beheerwerkzaamheden op ons. U kunt erop vertrouwen dat uw VvE in goede handen is.

  Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en advisering

  Een goed doordacht Meerjarenonderhoudsplan is de sleutel tot langetermijnplanning. We helpen u bij het opstellen, actualiseren en adviseren over uw MJOP, zodat u een duidelijk beeld heeft van toekomstige onderhoudsbehoeften.

  Projectbegeleiding bij groot onderhoud

  Groot onderhoud kan een complex proces zijn, maar met onze projectbegeleiding wordt alles soepel en efficiënt uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat uw groot onderhoudsprojecten succesvol worden afgerond.

Een duurzaam MJOP voor uw VvE

Bij technisch beheer leggen we een sterke nadruk op duurzaamheid en toekomstgericht onderhoud. Een belangrijk aspect hiervan is onze begeleiding bij het verduurzamen van uw VvE. Dit omvat het opstellen en uitvoeren van een ‘duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)’, dat niet alleen zorgt voor regulier onderhoud, maar ook strategieën voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijke oplossingen omvat. We bieden ook een abonnementsversie van het MJOP, die een flexibele en voortdurende aanpak van onderhoudsbeheer mogelijk maakt.

Het is wettelijk verplicht voor VvE’s om geld te reserveren voor toekomstig groot onderhoud op basis van een MJOP of op basis van 0,5% van de herbouwwaarde van het gebouw. Bij Newomij zorgen we ervoor dat dit MJOP elke vijf jaar wordt geactualiseerd, om te voldoen aan de huidige normen. Ons doel is om uw VvE niet alleen te helpen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook om proactief bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor uw appartementencomplex.

Uw VvE verdient de beste technische zorg!

Newomij streeft ernaar om uw VvE de best mogelijke technische zorg te bieden. Of het nu gaat om de afhandeling van dagelijkse reparatieverzoeken of het opstellen van een Meerjarenonderhoudsplan. Onze experts zijn er om u te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw VvE naar een hoger niveau te tillen.

Wij zijn u graag van dienst

Gijs Pappot

Accountmanager VvE Beheer / Senior Service coordinator

Melissa Suijkerbuijk

TECHNISCH VASTGOED MANAGER VVE BEHEER

Michel van den Brink

Technisch Vastgoed Manager VvE Beheer

Chantal Wiersma

Servicecoördinator VvE Beheer

FAQ: meest gestelde vragen over technisch beheer

Wat is het belangrijkste doel van technisch beheer voor een VvE?

Het belangrijkste doel is het waardebehoud van het appartementencomplex door middel van efficiënt onderhoud en naleving van wettelijke verplichtingen.

Wat houdt een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) precies in?

Een MJOP is een gedetailleerd plan dat de verwachte onderhoudswerkzaamheden aan alle gemeenschappelijke delen in het pand en kosten voor de komende jaren in kaart brengt, zodat de VvE goed voorbereid is op toekomstig onderhoud.

Hoe snel handelt Newomij dagelijkse reparatieverzoeken af?

Ons team staat 24/7 klaar om dringende reparatieverzoeken af te handelen, waardoor we snel kunnen reageren op noodsituaties.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van technisch beheer aan professionele partner?

Het uitbesteden van technisch beheer aan professionals biedt gemoedsrust, efficiëntie en deskundigheid, waardoor VvE-leden zich kunnen concentreren op andere belangrijke zaken binnen de VvE.

Hoe kan ik contact opnemen met Newomij voor meer informatie over VvE-beheer?

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via onze website of telefonisch voor meer informatie over onze diensten en hoe wij uw VvE kunnen ondersteunen.