Financieel en administratief beheer

Vve-beheer: advies en beheer van Newomij

De Vereniging van Eigenaars is verantwoordelijk voor het complete financiële en administratieve beheer. Dat takenpakket vraagt om deskundigheid. Bovendien is er vaak behoefte aan advies bij lastige vraagstukken en een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Onze accountmanagers VvE-beheer hebben alle kennis en ervaring in huis om u hier volledig in te ontzorgen.

Financieel en administratief beheer in het kort:

 • Opstellen van jaarverslagen, exploitatieoverzichten en (concept)begrotingen
 • Bijhouden ledenadministratie
 • Beheer van reserves en bankrekeningen
 • Crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Administratieve verwerking van schades
 • Maatregelen bij wanbetaling
 • Inrichten en bijhouden van uw VvE portaal

Opstellen van financiële documenten

Wij zorgen ervoor dat uw financiën overzichtelijk zijn. Jaarverslagen, exploitatieoverzichten en (concept)begrotingen worden nauwkeurig opgesteld om u inzicht te geven in de financiële gezondheid van uw VvE.

Een essentieel onderdeel van onze aanpak is de samenwerking en open communicatie met het bestuur en de kascommissieleden van uw VvE. Zo zorgen we ervoor dat alle betrokken partijen volledig geïnformeerd en betrokken zijn bij de financiën. Dit bevordert niet alleen een beter begrip en vertrouwen in de financiële processen, maar zorgt ook voor een sterke basis voor gezonde financiële besluitvorming binnen uw VvE.

  Bijhouden van de ledenadministratie

  Het bijhouden van een up-to-date ledenadministratie is van cruciaal belang voor een goed beheer van uw VvE. We zorgen ervoor dat alle gegevens correct en actueel zijn.

  Beheer van reserves en bankrekeningen

  Ons team houdt ook een oogje in het zeil op uw reserves en bankrekeningen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw financiële middelen altijd effectief worden beheerd.

  Crediteuren- en debiteurenadministratie

  Het beheren van de crediteuren- en debiteurenadministratie kan een tijdrovende klus zijn. Wij nemen deze last van u over, zodat uw financiën soepel blijven verlopen.

  Administratieve verwerking van schades

  Schades kunnen onverwacht optreden. De experts van Newomij zorgen voor een vlotte administratieve afhandeling, zodat uw VvE snel weer op de rails komt.

  Maatregelen nemen bij wanbetaling

  Bijdragen innen is van vitaal belang voor de financiële stabiliteit van uw VvE. We treffen passende maatregelen bij wanbetaling om de financiële integriteit te handhaven.

  Inrichten en bijhouden van uw VvE portaal

  We bieden u de technologische voorsprong met een modern VvE portaal. Hier kunt u eenvoudig informatie inzien en communiceren met mede-eigenaren.

Waarom kiezen voor Newomij?

Bij Newomij begrijpen we dat elk VvE uniek is, met zijn eigen financiële uitdagingen. Onze accountmanagers VvE-beheer hebben een bewezen staat van dienst in het omgaan met deze complexiteit. Met ons aan uw zijde kunt u rekenen op:

Deskundig advies

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven bij lastige vraagstukken.

Persoonlijk aanspreekpunt

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. U heeft altijd een vast aanspreekpunt voor al uw vragen en behoeften.

Financiële transparantie

We streven naar volledige transparantie in al onze financiële processen, zodat u met vertrouwen kunt investeren in uw vastgoed.

Neem contact op met een van onze accountmanagers

Els Huurneman

Accountmanager VvE Beheer
Els Huurneman

Hasan Kazbogan

Accountmanager VvE Beheer
Hasan Kazbogan

Gijs Pappot

Accountmanager VvE Beheer / Senior Service coordinator

Patricia Visser

Accountmanager VvE Beheer

Bas van Andel

Accountmanager VvE Beheer
Bas van Andel

Edwin Pallencaöe

Accountmanager VvE Beheer
Edwin Pallencaöe

Elja Triloki-Damming

Accountmanager VvE Beheer

Jord van Well

Accountmanager VvE Beheer

Said Tanha

Accountmanager VvE Beheer
Said-Tanha VVE

Carla Nagel

Accountmanager VvE Beheer

FAQ: meest gestelde vragen over financieel en administratief beheer

Waarom is goed financieel beheer belangrijk voor een VvE?

Een actuele en inzichtelijke financiële administratie is belangrijk. Met behulp van een betrouwbare administratie heeft u goed inzicht in de financiën van uw VvE en voorkomt u onnodige risico’s.

Hoe kan ik als lid van de VvE inzicht krijgen in de financiën?

Als lid heeft u recht op inzicht in de financiële situatie. Dit wordt verstrekt via begrotingen, jaarverslagen en exploitatieoverzichten.

Wat gebeurt er als er sprake is van wanbetaling binnen de VvE?

In geval van wanbetaling worden passende maatregelen genomen, zoals aanmaningen en mogelijk juridische stappen om achterstallige bijdragen te innen.

Hoe kan ik mijn VvE portaal gebruiken?

Het VvE portaal is een handige online tool waarmee u informatie kunt raadplegen, documenten kunt delen en met andere leden kunt communiceren. U logt eenvoudig in bij uw VvE portaal via onze website.

Wat zijn de voordelen van een professioneel beheerde VvE?

Professioneel beheer zorgt voor efficiëntie, financiële stabiliteit en gemoedsrust, omdat alle financiële en administratieve taken in deskundige handen zijn. Bovendien bent u met professioneel VvE-beheer zeker dat de kennis gewaarborgd blijft indien er verloop van eigenaars/bestuursleden plaatsvindt.