Bestuurlijke begeleiding

Er komt heel wat kijken bij het bestuurlijk beheer van een Vereniging van Eigenaren. Zo bent u verplicht om te voldoen aan de wettelijke eisen, zoals het appartementsrecht. Onze accountmanagers VvE-beheer zijn volledig op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en weten dit op een goede manier aan u over te dragen. Bovendien staan zij paraat om vragen te beantwoorden en advies te geven. U kunt ervan op aan dat het besturen van de VvE correct en gestroomlijnd verloopt.

Bestuurlijke begeleiding in het kort

Bestuurlijke begeleiding omvat een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw VvE goed wordt beheerd en aan alle wettelijke vereisten voldoet:

 • Organisatie (en eventueel voorzitten) van de jaarlijkse Vergadering van Eigenaars
 • Opstellen en verzenden agenda
 • Verzorgen presentielijst en vaststellen quorum
 • Opmaken en verzenden van notulen
 • Secretariële ondersteuning
 • Advisering bestuur

  Organisatie van de jaarlijkse Vergadering van Eigenaars

  Een essentiële taak is het organiseren van de Vergadering van Eigenaars, waar belangrijke beslissingen worden genomen. Onze accountmanagers zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van het vaststellen van de datum tot het faciliteren van de besprekingen.

  Opstellen en verzenden van de agenda

  Een goed georganiseerde vergadering begint met een duidelijke agenda. We stellen deze agenda zorgvuldig op en zorgen ervoor dat alle relevante onderwerpen aan bod komen, zodat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien.

  Verzorgen van de presentielijst en vaststellen van het quorum

  Het is van groot belang dat de besluitvorming genomen in de jaarlijkse Vergadering van Eigenaars rechtsgeldig is, wat betekent dat er voldoende eigenaren aanwezig moeten zijn (quorum). We houden daarom een nauwkeurige presentielijst bij en zorgen ervoor dat het quorum wordt vastgesteld.

  Notulen opmaken en verzenden

  Transparantie is cruciaal. We maken gedetailleerde notulen van de vergadering en zorgen ervoor dat deze tijdig worden verspreid, zodat alle leden op de hoogte zijn van de genomen beslissingen.

  Secretariële ondersteuning

  We bieden uitgebreide secretariële ondersteuning, van het bijhouden van belangrijke documenten tot het beantwoorden van correspondentie, zodat uw administratie te allen tijde op orde is.

  Advisering aan het bestuur

  Onze experts zijn beschikbaar om uw bestuur te adviseren bij belangrijke beslissingen. Of het nu gaat om financiële planning, juridische kwesties of onderhoudsbeheer, we staan klaar om u deskundig advies te geven.

Newomij is uw partner in bestuurlijke begeleiding

Met onze bestuurlijke begeleiding kunt u met vertrouwen de uitdagingen van VvE-beheer tegemoet treden. Newomij is uw partner in VvE bestuur streeft ernaar om uw VvE op een efficiënte en transparante manier te beheren, zodat u uw rol als VvE-bestuurder met een gerust hart kunt vervullen.

Neem contact op met een van onze accountmanagers

Els Huurneman

Accountmanager VvE Beheer
Els Huurneman

Hasan Kazbogan

Accountmanager VvE Beheer
Hasan Kazbogan

Gijs Pappot

Accountmanager VvE Beheer / Senior Service coordinator

Patricia Visser

Accountmanager VvE Beheer

Richard Pasma

Accountmanager VvE Beheer
Richard Pasma

Bas van Andel

Accountmanager VvE Beheer
Bas van Andel

Edwin Pallencaöe

Accountmanager VvE Beheer
Edwin Pallencaöe

Elja Triloki-Damming

Accountmanager VvE Beheer

Jord van Well

Accountmanager VvE Beheer

Said Tanha

Accountmanager VvE Beheer
Said-Tanha VVE

Carla Nagel

Accountmanager VvE Beheer

FAQ: meest gestelde vragen over bestuurlijke begeleiding

Wat is het verschil tussen bestuurlijke begeleiding en VvE-beheer?

Bestuurlijke begeleiding gaat verder dan administratieve taken en omvat ook strategisch advies en beleidsvorming. VvE-beheer kan worden uitbesteed aan Newomij en richt zich overkoepelend op de operationele zaken rond de VvE.

Hoe kan bestuurlijke begeleiding mijn VvE helpen bij conflicten tussen eigenaren?

Onze experts kunnen bemiddelen en helpen bij het vinden van oplossingen bij geschillen. We streven naar harmonie binnen uw VvE en zoeken een oplossing waar iedereen zich in kan vinden.

Is bestuurlijke begeleiding geschikt voor kleine VvE’s?

Ja, bestuurlijke begeleiding is geschikt voor VvE’s van alle groottes. We passen onze diensten aan op uw specifieke situatie en behoeften.

Wat zijn de kosten van bestuurlijke begeleiding?

De kosten variëren afhankelijk van de omvang van uw VvE en de benodigde diensten. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Wat is de contractduur voor bestuurlijke begeleiding?

We bieden flexibele contractopties, variërend van korte-termijncontracten tot langdurige overeenkomsten, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij de doelstellingen en planning van uw VvE.