VvE Vergadering van Eigenaars: overleg en presentatie aan tafel met de agenda weergegeven op flipover.

VvE beheer

Newomij heeft meer dan 450 VvE’s onder haar hoede. Wij hebben een team specialisten in huis dat als geen ander de kneepjes van het vak kent. Wij verzorgen het complete VvE beheer, maar u kunt ook voor specifieke diensten kiezen. Daarnaast adviseren en begeleiden we ontwikkelaars bij nieuw op te richten VvE’s.

Onze diensten

Financieel en administratief beheer

Een VvE is verantwoordelijk voor het complete financiële en administratieve beheer. Hierdoor ontstaat helder inzicht in de actuele situatie van de vereniging.


Bestuurlijke begeleiding

Een VvE moet aan veel wettelijke eisen voldoen. Onze accountmanagers dragen deze informatie over, zodat er tijdens de Vergadering van Eigenaars gedegen besluiten worden genomen. Ook zien we toe op de naleving van de gemaakte afspraken.


Technisch beheer

Om de waarde van het vastgoed te behouden, moet er regelmatig onderhoud plaatsvinden. Zowel op de korte als lange termijn. Dit levert meer woongemak op en heeft een positieve invloed op de uitstraling van uw complex. Onze technische experts zorgen voor de coördinatie én uitvoering.

Grip op groot onderhoud
met een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Met een MJOP via Newomij heeft u helder overzicht van het groot onderhoud van de gemeenschappelijke bouwdelen van uw pand. Een MJOP biedt houvast om de onderhoudskosten en -werkzaamheden over meerdere jaren te spreiden en de maandelijkse kosten voor bewoners te bepalen. Met een MJOP van Newomij heeft u elk jaar een geactualiseerd overzicht. Meer weten over de mogelijkheden? Lees hier meer informatie of neem contact op met vvebeheer@newomij.nl.

 

VvE-consultancy: specialisten die met u meedenken

Bent u ontwikkelaar en heeft u behoefte aan een deskundige die meedenkt, adviseert en begeleidt bij de oprichting van uw VvE? Wij zijn betrokken vanaf de eerste bouwtekeningen tot en met de laatste ontwikkelingen, zoals verduurzaming en deelconcepten. Door ons al vóór het opstellen van de splitsingsakte mee te nemen, kunnen wij een aantal formaliteiten goed in kaart brengen, zoals het adviseren over de gebruikersrechten, vastleggen van de juridische structuur en afspraken met betrekking tot onderhoud. Bovendien adviseren we over kostenefficiëntie en duurzaamheidsmaatregelen. Onze VvE consultants nemen een hoop werk bij u uit handen.

Waarom uw VvE onderbrengen bij Newomij?

Alle diensten onder één dak

Newomij heeft alle soorten dienstverlening voor VvE's in huis. U heeft één vast aanspreekpunt.

Altijd een aanbod op maat

Wij houden rekening met uw specifieke situatie, afgestemd op uw wensen.

Ruime kennis en ervaring

De VvE-specialisten kennen de kneepjes van het vak en kunnen u volledig ontzorgen.

Objecten in VvE Beheer

Marie Heinekenplein -
Amsterdam

Mozaïek -
Amstelveen

The Cohesion Fibonacci -
Amsterdam

Libeau Eiland Houthavens -
Amsterdam

De Nieuwe Defensie -
Utrecht

The Hudsons -
Rotterdam

Holland Park West -
Diemen

Slachthuis -
Haarlem

Torenflat -
Naarden

Silodam -
Amsterdam

Mariastichting -
Haarlem

Eemerald -
Amersfoort

Professioneel VvE beheer door experts van Newomij

VvE-beheer in heel Nederland

Newomij is gevestigd in Naarden, maar biedt door heel Nederland maatwerk VvE beheer. U kunt rekenen op onze kennis en expertise in uiteenlopende plaatsen, waaronder:

VvE's in beheer
450
Aantal appartementsrechten
35.000
Oudste in beheer
Sinds 1960

Onze accountmanagers VvE Beheer

Hasan Kazbogan

Accountmanager VvE Beheer
Hasan Kazbogan

Elja Triloki-Damming

Accountmanager VvE Beheer

Els Huurneman

Accountmanager VvE Beheer
Els Huurneman

Patricia Visser

Accountmanager VvE Beheer

Richard Pasma

Accountmanager VvE Beheer
Richard Pasma

Bas van Andel

Accountmanager VvE Beheer
Bas van Andel

Edwin Pallencaöe

Accountmanager VvE Beheer
Edwin Pallencaöe

Jelle Hakkert

Manager VvE Beheer

Gijs Pappot

Accountmanager VvE Beheer / Senior Service coordinator

Jord van Well

Accountmanager VvE Beheer

Said Tanha

Accountmanager VvE Beheer
Said-Tanha VVE

Jochem de Laat

Accountmanager VvE Beheer

Carla Nagel

Accountmanager VvE Beheer

FAQ: Meest gestelde vragen over VvE beheer

Wat is VvE-beheer en waarom is het belangrijk?

Professioneel VvE-beheer houdt in dat een gespecialiseerde partij het dagelijkse beheer en onderhoud van uw VvE op zich neemt. Goed beheer van uw Vereniging van Eigenaren is van cruciaal belang, omdat het de financiële stabiliteit waarborgt, onderhoudstaken coördineert en geschillen binnen de VvE minimaliseert. Dankzij het uitbesteden van uw VvE-beheer kunt u zorgeloos genieten van uw woning, terwijl onze experts ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Hoe kan professioneel VvE-beheer mijn VvE verbeteren?

Professioneel VvE-beheer biedt uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van financieel beheer, onderhoudsplanning en juridische zaken. Door deze kennis in te zetten, kunnen wij uw VvE helpen ontwikkelen door middel van effectieve budgettering, strategische planning en het implementeren van best practices. Dit resulteert in een betere leefomgeving voor alle eigenaren en een verhoogde waarde van uw vastgoed.

Welke taken vallen onder VvE-beheer?

VvE-beheer kan een breed scala aan taken omvatten, waaronder financieel beheer, administratie, technisch beheer, onderhoudsplanning, vergaderorganisatie en bestuurlijke begeleiding. U bepaalt zelf het type en de mate van ondersteuning. Onze professionele beheerders nemen bepaalde taken van u over, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. We zorgen ervoor dat alle aspecten van uw VvE efficiënt worden beheerd en dat uw belangen worden beschermd.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van VvE-beheer?

Het uitbesteden van VvE-beheer heeft talloze voordelen. U profiteert van onze expertise en ervaring, waardoor u tijd en energie bespaart. Bovendien zorgen wij voor een professionele aanpak van uw financiën, onderhoud en juridische zaken. We nemen u de zorgen uit handen, verminderen conflicten en zorgen ervoor dat uw VvE optimaal functioneert.

Hoe zorgt professioneel VvE-beheer voor financiële stabiliteit?

Financiële stabiliteit is essentieel voor elke Vereniging van Eigenaren. Bij professioneel VvE-beheer hoort een gedegen financieel beheerplan, waarbij we zorgen voor een gezonde begroting, tijdige incasso van de servicekosten en een heldere rapportage. We houden toezicht op de financiën, voeren een actief debiteurenbeleid en zorgen ervoor dat er voldoende reserves worden opgebouwd voor toekomstig onderhoud.

Hoe kan VvE-beheer bijdragen aan energiebesparing en duurzaamheid?

Duurzaamheid en energiebesparing zijn belangrijke aspecten van modern VvE-beheer. We helpen uw VvE bij het implementeren van energiebesparende maatregelen, zoals het plaatsen van zonnepanelen, het verbeteren van isolatie en het optimaliseren van de energie-efficiëntie van gemeenschappelijke ruimtes. Door duurzaamheid te bevorderen, verlaagt u niet alleen de kosten, maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

Wat zijn de wettelijke verplichtingen van een VvE?

Als VvE heeft u diverse wettelijke verplichtingen. Onze beheerders zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat uw VvE hieraan voldoet. Dit omvat onder andere het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP), het organiseren van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en het naleven van de splitsingsakte en het modelreglement.

Hoe helpt VvE-beheer bij het oplossen van geschillen binnen de VvE?

Geschillen binnen de VvE kunnen ontstaan door uiteenlopende redenen, zoals onenigheid over onderhoud, financiën of besluitvorming. Onze beheerders zijn ervaren in het oplossen van dergelijke geschillen en treden op als bemiddelaar tussen de betrokken partijen. We streven naar een harmonieuze samenwerking en vinden oplossingen die voor alle eigenaren acceptabel zijn.

Hoe kan ik overstappen naar professioneel VvE-beheer?

Het overstappen naar professioneel VvE-beheer is eenvoudig. Neem vrijblijvend contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen waarin we uw specifieke behoeften bespreken. Vervolgens zorgen wij voor een vlotte overgang van uw huidige beheer naar ons professionele team. We begeleiden u stap voor stap en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons beheer.

Wat zijn de kosten van professioneel VvE-beheer?

De kosten van professioneel VvE-beheer variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke diensten die u afneemt, maar ook de grootte en complexiteit van uw VvE. We bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw behoeften en budget. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat en ontdek hoe wij uw VvE kunnen ondersteunen op een kosteneffectieve manier.