Newomij

Meer dan 450 Verenigingen van Eigenaars hebben het beheer van hun VvE ondergebracht bij Newomij VvE Beheer. Onze expertise op dit gebied is toonaangevend in Nederland. Wij verzorgen het complete beheer, maar u kunt ook voor specifieke diensten kiezen.

Persoonlijk contact

Elke vereniging krijgt bij ons – vanaf het allereerste oriënterende gesprek – persoonlijke aandacht. Voor iedere vereniging hebben wij daarom een eigen, vaste contactpersoon welke dan ook het aanspreekpunt is voor het verenigingsbestuur. Onze medewerkers zijn ervaren verenigingsbeheerders met uitgebreide, financiële en juridische kennis. 

Complete dienstverlening

Wij kunnen het beheer van uw vereniging geheel voor u verzorgen. Naast onze totaaloplossingen kunt u er echter ook voor kiezen om een deel van het beheer bij ons onder te brengen:

Ter ondersteuning van het bestuur en de eigenaren hebben wij een online webportal Beheer Online. Hier zijn alle relevante stukken, op elk gewenst moment, online in te zien. Voor een impressie van Beheer Online klik hier. Verder adviseren wij u graag over de beste aanpak voor uw vereniging.

Voor bestaande verenigingen

Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring. Wij hebben uitstekend inzicht in alle aspecten van een efficiënt verenigingsbeheer. Het overnemen van een bestaande vereniging kunnen wij dan ook snel realiseren. We gaan vrijwel onmiddellijk over tot het actief beheer, zodat alle werkzaamheden gewoon worden voortgezet en waardoor we de eigenaars snel kunnen informeren over de wijziging.

Voor nieuw op te richten verenigingen

Wij hebben ervaring in het beheer van vrijwel alle typen verenigingen.
Bij uitponding van appartementen of bij nieuwbouwprojecten kunnen wij dan ook vanaf het begin adviseren over de op te zetten verenigingsvorm. U kunt hierbij denken aan:

  • Beoordeling akte van splitsing
  • Maken van een eerste begroting ten behoeve van de verkoop
  • Organiseren eerste vergadering van eigenaars
Na de eerste vergadering verzorgen wij het dagelijks beheer voor de vereniging van eigenaars.

Over Newomij VvE Beheer

Sinds 1958 is Newomij actief op de vastgoedmarkt. In het verleden werd er gewerkt onder de naam Bank voor de Bouwnijverheid, maar sinds 2015 zijn wij actief onder de naam Newomij VvE Beheer. Wij beschikken over een omvangrijke portefeuille die we geheel in eigen beheer hebben.

Een team van ervaren specialisten, ondersteund door een slagvaardige administratieve organisatie, is dagelijks actief voor ruim 450 verenigingen van eigenaars met in totaal meer dan 31.000 appartementsrechten.

Contact

Neem voor meer informatie over onze werkwijze of uw mogelijkheden contact op met onze afdeling Verenigingsbeheer door te bellen met 088 639 66 00. U kunt ook het contact en/of het offerteformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij streven naar een zorgvuldige dienstverlening en een goede relatie met onze cliënten. Mocht het toch voorkomen dat u niet tevreden bent, kunt u ons dat kenbaar maken door een klacht in te dienen.