Newomij: voor Nederlands vastgoed met een blijvende waarde

Bij Newomij – een oer-Hollands familiebedrijf – zetten we ons sinds 1958 in voor kwalitatief en duurzaam Nederlands vastgoed. Om in te wonen, werken en winkelen. Newomij staat onafhankelijk en sterk in de vastgoedmarkt en streeft naar langdurige samenwerkingsrelaties met haar partners, huurders en klanten. We bouwen aan een vastgoedportefeuille met hoogwaardig Nederlands vastgoed. En bieden beheer en consultancy voor VvE’s en vastgoedfinancieringen voor beleggers.

Onze kernwaarden

Wij ondernemen

Wij weten wat er speelt in de markt en kijken vooruit. Onze focus is gericht op de lange termijn. Onze beslislijnen zijn kort en helder voor iedereen. We zijn proactief en 100% onafhankelijk. We kunnen daardoor autonoom en snel handelen.

Wij zijn betrokken

We zijn persoonlijk en direct aanspreekbaar op elk niveau en koesteren de goede relaties die we hebben met onze huurders, vastgoedondernemers, VvE-besturen, ontwikkelaars, bouwers en beleggers.

Wij houden focus

Wij zijn doelgericht en gaan altijd voor het beste resultaat. Onze focus ligt op het creëren van duurzame waarde voor álle betrokkenen. Onze dienstverlening sluit altijd aan bij onze missie, visie en kernwaarden.

Ons verhaal

Commitment in real estate

Newomij richt zich als familiebedrijf altijd op de lange termijn. Dat vraagt om ondernemerschap, klantgedrevenheid en focus (onze kernwaarden). Bovendien is er oprechte aandacht voor datgene wat waarde heeft in vastgoed. Oftewel: commitment in real estate

Onze missie en visie

Onze missie is om met elkaar een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van Nederlands vastgoed. Kwalitatief vastgoed met een blijvend gewaardeerde, duurzame waarde. Om in te wonen, werken en winkelen. Voor iedereen. Van generatie op generatie.

We willen onze onafhankelijke, sterke positie in de markt verantwoord uitbreiden door – vanuit ons eigen vastgoed en diensten – te streven naar een optimaal rendement op de lange termijn.

Newomij bestaat 65 jaar

We hangen de slingers op: Newomij bestaat 65 jaar! Onze oprichter Teunis van Wettum had in 1958 al een standvastig, betrouwbaar en stabiel familiebedrijf voor ogen. We zijn natuurlijk meegegroeid met de tijd, maar hebben ons gedachtegoed nooit uit het oog verloren. Benieuwd hoe we dat hebben gedaan?

Dit zeggen onze klanten

Jeroen Plemp
Bestuurslid VvE 'Gelderhof' Amsterdam
We zijn als bestuur al jarenlang erg blij met de ondersteuning vanuit Newomij. Dat gebeurt adequaat, zeer professioneel en deskundig. Newomij kijkt ook verder in adviezen dan alleen haar eigen dienstverlening. Niet voor niets werken we al 14 jaar naar volle tevredenheid samen.
Pepijn van de Weijer
Co owner, New Cheese Development
De VvE-structuur voor Werf bij de Sluis in Muiden is door de mix van grondgebonden woningen, appartementen en een jachthaven vrij complex, maar Newomij heeft een zeer helder advies uitgebracht.
Ervaren belegger
Rotterdam
De flexibiliteit van mijn accountmanager was aangenaam. Door heldere richtlijnen konden we snel tot concrete acties overgaan. Binnen enkele dagen was de financiering geregeld.
Alex de Wit
Commercieel Manager, Jansen Huybregts Onderhoud Renovatie
Het DNA van Newomij sluit naadloos aan bij onze filosofie: een tevreden huurder, een tevreden eigenaar!
Paul Huisman
Manager Business Services, Allen & Overy
Binnen ons kantoor streven wij ernaar om de beste werkomstandigheden te creëren voor onze mensen. Alles moet kloppen! Het is fijn om samen te werken met een partij die er alles aan doet om aan onze hoge eisen te voldoen. Newomij denkt met ons mee - bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid - en dankzij de korte lijnen verloopt het contact uiterst prettig.
Cushman & Wakefield
De kracht van de samenwerking met Newomij bestaat uit de korte lijnen die er zijn. Door zelf het commercieel-, technisch- en operationeel management uit te voeren geeft Newomij huurders vertrouwen. Dit is een belangrijke succesfactor in gesprekken die wij als makelaar voeren met huurders en verhuurder Newomij.
Bart Douw
Vastgoedinvesteerder
In verband met de aankoop van vier nieuwbouwwoningen in Blaricum hebben we Newomij gevraagd of zij bereid waren om een financiering te verstrekken. Al binnen enkele dagen ontving ik een eerste positieve reactie en we konden het snel eens worden over de voorwaarden. De afgesloten financiering voldoet volledig aan mijn wensen.

Facts & Figures

Newomij kiest sinds de oprichting in 1958 niet voor snelle winsten en hoge risico’s, we focussen juist op duurzaam vastgoed en financiële diensten met een lange termijn rendement. Die sterke, onafhankelijke positie maakt ons wendbaar. We kunnen snel beslissen en zijn niet afhankelijk van andere financiers.

Commercieel vastgoed
130.000 m2
Aantal appartementen in VvE-beheer
32.000
Vastgoedportefeuille
circa 840 mln
Aantal wooneenheden
3.500
Aantal VvE's in beheer
450
Financieringen
circa 125 mln