Newomij

Newomij Verzekeringen is een onafhankelijk assurantiebemiddelaar. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van vastgoed en het verzekeren van Verenigingen van Eigenaars. Tevens adviseren wij in particuliere verzekeringen.

Onafhankelijk advies

Als onafhankelijk adviseur bemiddelen wij voor u met diverse verzekeringsmaatschappijen. Wij doen daarbij alleen zaken met toonaangevende partijen die uitstekende verzekeringsvoorwaarden koppelen aan scherpe tarieven.

Verzekeringsoplossingen op maat

Wilt u als Vereniging van Eigenaars de risico’s van de vereniging afdekken dan is Newomij Verzekeringen de specialist op dit gebied. Afhankelijk van de wensen bieden wij u maatwerk, rekening houdend met het risico en de aard van het te verzekeren object.

Dat geldt uiteraard ook voor u als belegger wanneer u uw vastgoedportefeuille wilt verzekeren. Uw verzekeringen worden regelmatig door ons getoetst op actualiteit. Hierdoor blijft u optimaal verzekerd.

Ook kunnen wij u helpen bij het afsluiten van uw particuliere verzekeringen zoals een woonhuis-, auto- of rechtsbijstand verzekering, eventueel ondergebracht in een pakket. Overzichtelijk en eenvoudig voor u als particulier.

Schadeafwikkeling

Schade is vervelend en komt altijd slecht uit. Wij begrijpen dat en staan bij schade voor u klaar om de schadeafhandeling voor u te verzorgen. U kunt een schade online aan ons doorgeven, zie link hiernaast. Wij nemen na ontvangst van uw melding zo snel mogelijk contact met u op zodat de schade voorspoedig kan worden afgehandeld.

Over Newomij Verzekeringen

Newomij Verzekeringen is al ruim vijftig jaar actief op het gebied van assurantiebemiddeling. In het verleden werd er gewerkt onder de naam Bank voor de Bouwnijverheid, maar sinds 2015 zijn wij als onderdeel van Newomij Financieringen, actief onder de naam Newomij Verzekeringen.

Wij beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als financieel dienstverlener en hanteren een beheerst beloningsbeleid.

Onze assurantieafdeling bestaat uit medewerkers die allen permanent actueel vakbekwaam zijn en beschikken over de benodigde WFT diploma's. In de loop der jaren is de samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen uitgebreid en werken we inmiddels samen met 20 maatschappijen.

Wij hebben een dienstenwijzer waarin wij onze werkwijze en diensten toelichten.

Contact

Neem voor meer informatie over onze werkwijze of uw mogelijkheden contact op met onze assurantieafdeling door te bellen met 088 639 65 55. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij streven naar een zorgvuldige dienstverlening en een goede relatie met onze cliënten. Mocht het toch voorkomen dat u niet tevreden bent, kunt u ons dat kenbaar maken door een klacht in te dienen.