Ik zoek een huurwoning

Bent u op zoek naar een (t)huis? Een fijne plek waar u helemaal zichzelf kunt zijn? Op een locatie die aansluit bij uw wensen en behoeften?

Ik ben huurder bij Newomij

Huurt u bij Newomij en heeft u vragen over reparatie en onderhoud, verhuizen, betalingen of andere woonzaken?

Fijn wonen in de huurwoningen van Newomij.

Wees welkom bij Newomij

Het huren van een woning is een perfecte oplossing voor iedereen die niet wil of kan kopen. Omdat we regelmatig nieuwe woningen en appartementen aankopen, is er een gevarieerd aanbod. Wij bieden voornamelijk middeldure woningen te huur aan, in veel verschillende woonplaatsen in heel Nederland.

Elke dag prettig thuiskomen

Newomij richt zich als familiebedrijf op de lange termijn: we willen onze huurders lekker lang van hun woning laten genieten. Daarom doen we ons uiterste best om onze woningen zo goed mogelijk te onderhouden. We hopen daarmee veel huurders blij te maken. Zodat het elke dag opnieuw prettig thuiskomen is.

Daarom een huurwoning van Newomij

Goede locaties door heel Nederland

Onze woningen zijn gelegen op prima locaties, verspreid over Nederland. Ze zijn vaak centraal gelegen, vlakbij uitvalswegen en openbaar vervoer.

Geen omkijken naar groot onderhoud

Het voordeel van huren bij Newomij is dat het groot onderhoud uit handen wordt genomen. Daar heeft u dus geen omkijken naar, zodat u lekker kunt genieten van uw (t)huis.

Eén aanspreekpunt en 24/7 service

Er is direct contact met de verhuurder, zonder tussenpersoon of vastgoedbeheerder. Huurders kunnen 24/7 meldingen indienen en storingen doorgeven via Mijn Newomij.

In 4 stappen naar een huurwoning

Bekijk ons uitgebreide aanbod
Ons aanbod is gevarieerd, zowel qua locatie als prijsklasse. Bekijk of er een woning bij zit die aansluit bij uw wensen.
Maak uw interesse kenbaar
Heeft u een woning gevonden waar u blij van wordt? Neem dan contact op met de desbetreffende makelaar voor een bezichtiging. De contactgegevens vindt u onderaan de pagina.
Documenten aanleveren
Is dit de woning waar u zich thuis voelt? De makelaar legt u uit welke documenten nodig zijn voor het opstellen van de huurovereenkomst.
Veel woonplezier gewenst
Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld, krijgt u de sleutels van uw nieuwe woning. Wij wensen u veel woonplezier!