Samen ondernemend investeren in vastgoed

Newomij is één van de grootste vastgoedondernemingen van Nederland. Onze ambitie is om de komende jaren onze vastgoedportefeuille te verjongen en uit te breiden. We werken daarom graag samen met ambitieuze projectontwikkelaars en bouwers.

Newomij focust op lange termijn: in vastgoed, in relaties, in rendement

Newomij koopt niet om te verkopen, niet voor de ‘quick win’ of voor de bühne. Wij kopen om te houden. Het liefst voor heel lang. We kiezen dus zeer bewust voor de aankoop van residentieel vastgoed met een blijvende waarde. We zijn oprecht blij met partners die kunnen leveren wat wij zoeken. En koesteren de lange relaties die we hebben met onze gewaardeerde huurders.

We zijn flexibel in de aankoop van vastgoed

Dat kunnen ‘mandjes’ zijn, complete projecten of enkele woningen (vanaf 10 eenheden). Hoogbouw of grondgebonden. We kunnen ook gefaseerd aankopen, in plukjes tegelijk, na oplevering, in verhuurde staat, maar óók door middel van forward funding. Wij ondernemen samen, wij zijn uw partner in de ontwikkeling en afname van het project. Onze flexibiliteit brengt rust in uw proces en zorgt voor continuïteit in mooie woningbouwprojecten. Dat is onze drive.

Waarom samenwerken met Newomij?

We hebben een heldere focus

Gemeenten willen steeds meer zekerheid dat mooie woonlocaties voor de eigen, lokale inwoners met een middeninkomen behouden blijven. Ons lange termijn commitment maakt ons daarom tot een welkome partner van ontwikkelaars en bouwers die projecten willen realiseren, maar niet voor hun eigen portefeuille. Wij vullen uw propositie graag aan.

We zijn degelijk en betrouwbaar

Newomij behoort tot de grotere particuliere vastgoedbedrijven in Nederland. Alles wat we doen, doen we zelf: vanuit eigen vermogen, zonder (extra) financiers van buitenaf. Dat houdt de lijnen kort, de afspraken helder en de samenwerking werkbaar, persoonlijk en prettig.

We maken het graag persoonlijk

We waarderen goed ondernemerschap, herkennen kwaliteit in de vastgoedmarkt, zijn creatief en slagvaardig – want we zijn niet afhankelijk van commissies en modellen. U praat als directeur of ondernemer altijd zelf met onze Raad van Bestuur. Na een korte, heldere presentatie gaan wij ter plaatse kijken, raadplegen lokale makelaars uit het eigen netwerk en nemen dan een besluit.

We beslissen snel op basis van heldere criteria

Op basis van een goed onderbouwde presentatie kan Newomij in de regel binnen 2 weken beslissen. Wat we zoeken:

  • 1
    Jong- en nieuwbouwwoningen in Nederland: in de regio en in krimpgebieden. Goed verbonden met de voorzieningen die de bewoners nodig hebben.
  • 2
    Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: de woningen moeten 100% aansluiten op de vraag van de regionale markt, in kwaliteit én in prijs, ook op lange termijn.
  • 3
    Blijvende waarde, dus woningen van een hoge, duurzame kwaliteit met een lange (en/of eenvoudig te verlengen) levenscyclus.

Onze recente aankopen

Vastgoedportefeuille
circa 840 mln
Aantal wooneenheden
3.500
Commercieel vastgoed
130.000 m2

Samenwerken? Neem contact met ons op.

Robbert Ter Weijden

Lid Raad van Bestuur
Robbert ter Weijden

Susan Perdijk

Manager Transacties

Martin Kraaikamp

Manager Verkoop en Taxaties
Martin Kraaikamp