Ik zoek commerciële ruimte

Zoekt u een winkel, kantoor of een bedrijfspand? Wij hebben een uitgebreid aanbod aan commerciële ruimten.

Ik huur commerciële ruimte

Bent u huurder van een winkel, kantoor of bedrijfspand bij Newomij. Wij hebben alle belangrijke informatie op een rij gezet.

Newomij studio offices

Naast kantoor- en winkelpanden biedt Newomij studio offices. Dit zijn schaalbare kantoorruimtes die bestaan uit units van 20 tot 60 m2. Onze instapklare studio offices vindt u in onze kantoorgebouwen op tal van aantrekkelijke locaties. De Newomij studio offices zijn gestoffeerd en u kunt als huurder gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan voorzieningen zoals vergader- en ontvangstruimtes, en parkeergelegenheid met elektrische laadpalen. De exact beschikbare faciliteiten kunnen per kantoorlocatie verschillen. Newomij studio offices kunt u voor korte of langere termijn huren en u hebt de mogelijkheid om het totaal aantal units tussentijds op of af te schalen.

Waarom een commerciële ruimte huren bij Newomij?

Altijd op een toplocatie

Onze kantoren en winkelruimtes zijn altijd gunstig gelegen. Vaak gaat het om zichtlocaties, dicht bij uitvalswegen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en vlakbij het centrum.

Hoogwaardig afwerkingsniveau

Onze commerciële panden zijn kwalitatief goed afgewerkt en beschikken over energielabel C. Heeft u bijzondere plannen of speciale wensen? Dan begeleiden wij u graag bij de realisatie.

Optimale dienstverlening

Wij houden van tevreden huurders en bieden daarom hoogwaardige service. Ook op de lange termijn. Ontstaan er tijdens de huurperiode specifieke vragen of nieuwe wensen? Wij denken graag met u mee.

Interesse? Onze assetmanagers helpen u graag

Crispijn Stulp

Manager Assetmanagement
Crispijn Stulp

Duco Klynstra

Assetmanager Kantoren
Duco Klynstra

Vera Sassen

Assetmanager Retail