Rosmalen,
Hoff van Hollant

Thuis tussen het groen en toch centraal

Rondom een prachtige binnentuin verrijst aan de Hoff van Hollantlaan 6, iets buiten het centrum van Rosmalen, een modern appartementencomplex bestaande uit 33 vrije sector appartementen en 12 sociale huurappartementen. Van starters en jonge gezinnen tot ondernemende vijftigers en vitale ouderen: Hoff van Hollant is gericht op een gemêleerde bewonersgroep.

Wonen op een groene en duurzame plek

Wordt u ’s morgens wakker, dan hoort u de vogeltjes fluiten. Op uw ruime terras of balkon geniet u van de groene omgeving. Uit niets blijkt dat u zo dicht bij het centrum woont. Bij het verlaten van uw appartement groet u de buurman in de binnentuin en zwaait u naar de medebewoners in de gemeenschappelijke kas. Groen en duurzaam wonen, met het gevoel van samen. Dat is Hoff van Hollant.

Aan de kant van het spoor komt een grote kas waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. De woningen worden duurzaam verwarmd met warmtepompen en het dak wordt voorzien van zonnepanelen. Tot in de jaren negentig stond hier basisschool de Kattenbosch. Nu wordt de plek omgetoverd tot een uniek wooncomplex met 45 appartementen, verdeeld over drie woonlagen. Met oog voor groen, duurzaamheid en gemeenschappelijke voorzieningen.

Planning

De bouw is nu volop gaande. De verhuurprocedure is in september 2022  begonnen. De oplevering staat gepland voor begin 2023.

Meer informatie?

Meer informatie lees je op: www.hoffvanhollant.nl.

Locatie