Terug naar overzicht

Enschede,
Hoog op Zuid

Huren met uitzicht aan de Zuiderval in Enschede

Op een strategische locatie, aan de zuidkant van het Enschedese stadscentrum, verrijst aan de Zuiderval een in het oog springend appartementencomplex. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen. Van starters tot vitale senioren: iedereen kan hier heerlijk en duurzaam wonen.

Wonen met alle gemakken van nu

Hoogwaardige oplevering, duurzaam in het energieverbruik, een ruim woonoppervlak en een rijkdom aan licht en uitzicht. In appartementengebouw Hoog op Zuid komt alles samen wat wonen zo prettig maakt. Een heerlijk begin van een wooncarrière voor de starter, een zorgeloze toekomst voor wie toe is aan een levensloopbestendig appartement. In Hoog op Zuid kruisen generatiepaden elkaar in volledige harmonie. En dat in een wijk die volop in ontwikkeling is.

In het unieke wooncomplex Hoog op Zuid komen 64 prachtige driekamerappartementen te huur. Het ligt aan de Zuiderval, op een steenworp afstand van het stadscentrum en langs belangrijke uitvalswegen. Alle belangrijke voorzieningen zijn binnen handbereik. Hoog op Zuid wordt gasloos aangelegd. Met een aansluiting op het meest duurzame warmtenet van Nederland draagt u bij aan een groene wereld.

Planning

In september 2021 is Droste Bouwgroep gestart met de bouw van Hoog op Zuid. Begin 2023 starten we met de verhuurprocedure, waarna in het najaar van 2023 de oplevering plaatsvindt.

Meer informatie?

Meer informatie lees je op: www.hureninhoogopzuid.nl

Locatie