Terug naar overzicht

Zeist,
Sparrenheuvel

Werken in een parkachtige omgeving

Het kantorenpark “Sparrenheuvel Offices” bestaat uit een drietal kantoorgebouwen, die zich door hun gebogen vorm zoveel mogelijk richten naar het landelijke karakter van de omgeving. Aan de voorzijde van de kantoren bevindt zich een parkachtige tuin, met aansluiting op de Driebergseweg; in deze tuin bevindt zich ook een monumentale villa. Het park grenst direct aan het Utrechts Landschap. Momenteel zijn er meerdere zelfstandige kantoorunits beschikbaar voor de verhuur.

Middenin het groen

Het kantoorgebouw ligt middenin de prachtige natuur van Zeist. Omringd door bossen van het Utrechtse Heuvellandschap en zelfs naast de enige wijngaard van Zeist. Door de ruime opzet van het kantoor en het aangename uitzicht, werk je in een oase van rust.

Gunstige ligging

Het kantoor is direct gelegen aan een van de belangrijkste verkeersaders van Zeist, de Driebergseweg. Het kantorenpark is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijksweg A12 (Utrecht/Arnhem) en de A28 (Utrecht/Amersfoort). Voor reizigers met het openbaar vervoer is het kantorenpark via een busverbinding direct aangesloten op het NS-Station Driebergen/Zeist (afstand ca. 1.600 meter). Het kantorenpark is gelegen tegen het vernieuwde centrum van Zeist, waar zich winkels, restaurants en vergader- en hotelaccommodaties bevinden.

Locatie