Terug naar overzicht

Leiden,
Lammenschans

Noorderschans is een modern duurzaam kantoorgebouw dat comfortabele huisvesting biedt aan bedrijven die behalve goed bereikbaar, ook zichtbaar willen zijn. Het object bestaat uit vier bouwlagen en is gerealiseerd in 2010. Het pand beschikt over energielabel A. Het object Noorderschans is onderdeel van het kantorengebied ‘Cronestein’ en ligt direct bij de entree van Leiden, op een zichtbare en unieke locatie aan de Lammenschansweg.

Het oude en gezellige centrum van Leiden ligt op slechts anderhalve kilometer ten zuiden van de Noorderschans. Het winkelcentrum ‘De Luifelbaan’ met een supermarkt en diverse andere winkels bevindt zich op een steenworp afstand en is daarmee een toegevoegde waarde voor u en uw medewerkers.

Het kantoor is ideaal gesitueerd vlakbij de belangrijke uitvalswegen van Leiden en daardoor per auto zeer goed bereikbaar vanaf de Rijksweg A4 (Den Haag – Amsterdam).
Het kantoor is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het bus- en treinstation ‘Lammenschans’ ligt op slechts 10 minuten lopen van de locatie. Bovendien zijn er frequente busverbindingen met de stations (buslijnen nr. 14, 30 en 45) en vanaf het Centraal Station, dat op zo een drie kilometer afstand ligt, bent u snel op Schiphol.

Locatie