Terug naar overzicht

Breda,
De Bijster

Het moderne kantoor is gelegen op een zichtlocatie aan de Claudius Prinsenlaan. Op deze locatie is een groot aantal zakelijk dienstverleners gevestigd. Aansprekende namen zijn onder meer AKD advocaten en notarissen, Baker Tilly Berk, BNY Melon, Driscoll’s, Weight Watchers en diverse andere lokaal en internationaal opererende partijen. Daarnaast zijn in de omgeving diverse voorzieningen, waaronder een hotel en vooraanstaande sportclub gesitueerd. Het gebouw is kenmerkend door een krachtige en ingetogen architectuur die bedrijven de gelegenheid geeft zich uitstekend te kunnen profileren.

Vanwege de indeling leent het pand zich ook goed voor deelverhuur. Dit is mogelijk vanaf 380 m². De binnenzijde van het pand, waaronder de entree, wordt momenteel volledig gemoderniseerd. Het gehele inbouwpakket is verwijderd en alle vloeren worden standaard casco gerenoveerd opgeleverd (o.a. nieuwe plafonds en LED-verlichting).

Bereikbaarheid

Het pand is uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Via de Zuidelijke Rondweg is zowel de A16 (richting Rotterdam en Antwerpen) als de A27 (richting Utrecht en Eindhoven) binnen enkele autominuten te bereiken.

Op zeer korte afstand is een OV-verbinding gelegen voor de bus naar Utrecht. Tevens zijn in de directe omgeving diverse reguliere bushaltes gelegen.

Parkeren

Op eigen afgesloten parkeerterrein zijn een 68-tal parkeerplaatsen gesitueerd. Aan de voorzijde van het pand is een openbare parkeerstrook gelegen voor nog meer parkeergelegenheid.

Locatie