Man in blue suit hands over keys of home to young woman and man - vastgoed

Wonen

Bent u huurder bij Newomij? Of op zoek naar een huurwoning?

Vastgoed - wit kantoorpand

Werken en winkelen

Bent u huurder bij Newomij? Of op zoek naar een kantoor, winkel- of bedrijfsruimte?

Vastgoed acquisitie

Wij acquireren vastgoed: in jongbouw- en/of nieuwbouwwoningen.

Vastgoed appartementen.

Over Newomij vastgoed

Newomij is één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Vanuit een zeer sterke, onafhankelijke financiële basis richten we ons op het mogelijk maken van mooi Nederlands vastgoed. Dat doen we met een team van zo’n 85 professionals. We verhuren, beheren en verbeteren onze eigen vastgoedportefeuille (woningen en bedrijfsruimtes) en we kopen nieuw vastgoed aan.

Dit zeggen onze relaties

Cushman & Wakefield
De kracht van de samenwerking met Newomij bestaat uit de korte lijnen die er zijn. Door zelf het commercieel-, technisch- en operationeel management uit te voeren geeft Newomij huurders vertrouwen. Dit is een belangrijke succesfactor in gesprekken die wij als makelaar voeren met huurders en verhuurder Newomij.
Paul Huisman
Manager Business Services, Allen & Overy
Binnen ons kantoor streven wij ernaar om de beste werkomstandigheden te creëren voor onze mensen. Alles moet kloppen! Het is fijn om samen te werken met een partij die er alles aan doet om aan onze hoge eisen te voldoen. Newomij denkt met ons mee - bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid - en dankzij de korte lijnen verloopt het contact uiterst prettig.
Alex de Wit
Commercieel Manager, Jansen Huybregts Onderhoud Renovatie
Het DNA van Newomij sluit naadloos aan bij onze filosofie: een tevreden huurder, een tevreden eigenaar!
Theo Opdam
Directeur Plegt-Vos
We hebben elkaar gevonden op inhoud en wederzijds respect voor elkaars expertise en kunnen. Bovendien was de samenwerking binnen 24 uur beklonken. Met Hoff van Hollant in Rosmalen is een mooie basis gelegd, we zien dit als een opstap naar meer samenwerking bij projecten die – ons beide – veel meerwaarde kunnen bezorgen.
‘De spreekwoordelijke lijntjes zijn kort’
René van Veldhuizen, Teammanager facilitaire zaken, Zorgverzekeraars Nederland
Als huurder van het kantoorpand aan de Sparrenheuvel in Zeist, zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met Newomij. Er wordt goed met ons meegedacht mee en de spreekwoordelijke lijntjes zijn kort. Uiteraard hebben we ook wel eens te maken met uitdagingen. Gelukkig zijn deze goed bespreekbaar en leren we elkaar daardoor steeds beter kennen. We zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.
‘Er is ruimte voor feedback én voor complimenten’
Etienne De Konink, Manager Energie-inkoop, INNAX Gebouwen B.V.
De samenwerking met Newomij is sinds 2009 uitgegroeid van werkzaamheden als meetverantwoordelijkheid en collectieve energiecontracten tot een meer strategische partnership in het kader van Paris Proof. We stippelen samen routes uit om gebouwen te verduurzamen. Die samenwerking is prettig en uitdagend. We houden elkaar scherp om het gezamenlijke doel te bereiken. Omdat het om een relatief nieuw concept gaat, ontstaan er bij beide partijen nieuwe inzichten. Er is ruimte voor feedback en verbetersuggesties, maar ook om complimenten te delen. Wij ervaren Newomij als vooruitstrevend, betrokken, professioneel en down-to-earth.
‘In 40 jaar met elkaar meegegroeid’
René van der Bijl, Smits Vastgoedzorg
Als samenwerkingspartner van Newomij voelen wij ons bijzonder gewaardeerd. Al sinds de jaren ’80 werken we met elkaar samen. In de beginjaren vooral op het gebied van gevelonderhoud, maar inmiddels pakken we samen complete verduurzamingstrajecten op. Naast de uitvoering van de werkzaamheden, zijn we als adviseur ook nauw betrokken bij de planvormingsfase. In de afgelopen 40 jaar zijn we met elkaar meegegroeid. Vanuit beide partijen hechten we veel waarde aan een duurzame relatie. Wij zien Newomij als een betrouwbare en integere organisatie.
‘We ervaren onderling respect en vertrouwen’
Bas Bakker, Partner, Castanea Bedrijfsmakelaars
Al zeker 15 jaar schakelt Newomij ons in als vastgoedadviseur en verhuurmakelaar. Er is vanuit beide partijen onderling respect en vertrouwen. Wij beschouwen Newomij als een gedegen organisatie, gericht op langdurige relaties. Ook vanuit huurders ontvangen we tevreden reacties op de samenwerking.