Man in blue suit hands over keys of home to young woman and man - vastgoed

Wonen

Bent u huurder bij Newomij? Of op zoek naar een huurwoning?

Vastgoed - wit kantoorpand

Werken en winkelen

Bent u huurder bij Newomij? Of op zoek naar een kantoor, winkel- of bedrijfsruimte?

Vastgoed acquisitie

Wij acquireren vastgoed: in jongbouw- en/of nieuwbouwwoningen.

Vastgoed appartementen.

Over Newomij vastgoed

Newomij is één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Vanuit een zeer sterke, onafhankelijke financiële basis richten we ons op het mogelijk maken van mooi Nederlands vastgoed. Dat doen we met een team van zo’n 85 professionals. We verhuren, beheren en verbeteren onze eigen vastgoedportefeuille (woningen en bedrijfsruimtes) en we kopen nieuw vastgoed aan.

Dit zeggen onze relaties

Cushman & Wakefield
De kracht van de samenwerking met Newomij bestaat uit de korte lijnen die er zijn. Door zelf het commercieel-, technisch- en operationeel management uit te voeren geeft Newomij huurders vertrouwen. Dit is een belangrijke succesfactor in gesprekken die wij als makelaar voeren met huurders en verhuurder Newomij.
Paul Huisman
Manager Business Services, Allen & Overy
Binnen ons kantoor streven wij ernaar om de beste werkomstandigheden te creëren voor onze mensen. Alles moet kloppen! Het is fijn om samen te werken met een partij die er alles aan doet om aan onze hoge eisen te voldoen. Newomij denkt met ons mee - bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid - en dankzij de korte lijnen verloopt het contact uiterst prettig.
Alex de Wit
Commercieel Manager, Jansen Huybregts Onderhoud Renovatie
Het DNA van Newomij sluit naadloos aan bij onze filosofie: een tevreden huurder, een tevreden eigenaar!
Theo Opdam
Directeur Plegt-Vos
We hebben elkaar gevonden op inhoud en wederzijds respect voor elkaars expertise en kunnen. Bovendien was de samenwerking binnen 24 uur beklonken. Met Hoff van Hollant in Rosmalen is een mooie basis gelegd, we zien dit als een opstap naar meer samenwerking bij projecten die – ons beide – veel meerwaarde kunnen bezorgen.