Newomij

Heading_verhuur

Newomij bezit een portefeuille vastgoedobjecten in Nederland en Duitsland. Deze portefeuille omvat winkels, kantoren, bedrijfsruimten en woningen. Het beheer en de exploitatie van de portefeuille wordt verzorgd door Newomij Vastgoed.

Vastgoed

De exploitatie van onze eigen vastgoedportefeuille wordt in Nederland verzorgd door Newomij Vastgoed. Newomij Vastgoed werkt hiervoor collegiaal samen met diverse makelaarskantoren en biedt haar actuele aanbod online aan via www.newomijvastgoed.nl. Dit aanbod bestaat uit huurwoningen, koopwoningen en zakelijk onroerend goed.

Beheer

Wij beheren onze vastgoedportefeuille zelf. Newomij Vastgoed beschikt hiervoor over een eigen afdeling Technisch Beheer die onderhoud en reparatie coördineert en uit (laat) voeren. Omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze portefeuille, besteden wij veel aandacht aan onderhoud en reparatie.

Acquisitie

Newomij staat altijd open voor uitbreiding van haar vastgoedportefeuille. Momenteel focussen wij met name op acquisitie van (nieuwbouw)woningen in eigen land. De selectie vindt uiterst zorgvuldig plaats. Klik hier voor een presentatie van onze recente projecten.

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen met 088 639 67 00. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.