Technisch Manager VvE Beheer

Ben jij technisch breed onderlegd? Sta je graag in contact met de klant en ben je oplossingsgericht, accuraat, volhardend, leergierig en heb je brede interesse in technisch vastgoedbeheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over de functie

Je bent als technisch manager VvE mede verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud van jouw deel van de vastgoedportefeuille. Denk hierbij aan:

 • inspecteren van de portefeuille;
 • het opstellen en beheren van MJOP’s;
 • het begeleiden van nieuwbouwopleveringen en beheren van restpuntenlijsten;
 • begeleiden van groot onderhoud vraagstukken, duurzaamheidsvraagstukken en herstel- en renovatieprojecten;
 • advisering op technisch gebied.

Projectmatig werken is iets wat je past en je vindt het leuk om met de klant in contact te staan. Je bent dé schakel tussen de teams van Dagelijks- en Planmatig Onderhoud. Je geeft (indirect) sturing aan het team van Dagelijks Onderhoud en draagt je kennis en kunde over aan je collega’s.

Je helpt mee aan het tot stand brengen van contracten en adviseert proactief op diverse technische gebieden. Indien noodzakelijk woon je VvE vergaderingen bij en geef je toelichting op lopende projecten.

Wij zoeken iemand die communicatief sterk is en de samenwerking opzoekt. Je komt in een hecht team te werken van zeer enthousiaste en betrokken medewerkers, die iedere dag werken aan kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening. De communicatielijnen binnen de afdeling zijn kort en er heerst een open en informele sfeer.

 

Over Newomij

Newomij is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Een oer-Hollands familiebedrijf met een sterk wij-gevoel, een lange historie en een frisse blik op de toekomst. Met ruim 85 professionals richten we ons op lange termijn relaties en verbindingen met medewerkers, klanten en relaties. Integriteit, betrouwbaarheid en oprechte betrokkenheid zijn daarom heel belangrijk voor ze. We bouwen en beheren haar eigen vastgoedportfolio en bieden VvE Beheer en financieren vastgoed voor beleggers.

Vanaf de oprichting heeft Newomij een omvangrijke vastgoedportefeuille weten op te bouwen. Stap voor stap, met aandacht voor kwaliteit en oog voor de langere termijn. Een aanpak die heeft geleid tot een portefeuille die bestaat uit woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimtes in zowel Nederland als Duitsland. Het is een portefeuille om trots op te zijn.

 

Aanbod

Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, ziet Newomij persoonlijke en functionele ontwikkeling van haar medewerkers als een vereiste en biedt daarom zeer goede ontwikkelingsmogelijkheden. Werken voor Newomij betekent werken in een dynamische omgeving met zeer gemotiveerde collega’s. Verder is het kantoor voorzien van alle gemakken; koffie-corners, lunch en eigen fitnessruimte.

 

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde MBO-4/HBO opleiding (bij voorkeur een installatietechnische, bouwkundige of vastgoedmanagementopleiding);
 • 3-10 jaar relevante werkervaring (in een soortgelijke functie);
 • Je bent in staat een relatie op te bouwen met eigenaren, VvE bestuursleden en leveranciers;
 • Je bent zelfstandig, proactief, flexibel en accuraat;
 • Mondeling en schriftelijk goed onderlegd (Nederlands/Engels);
 • Je bent bereidt mee te draaien in het consignatiedienstrooster.

Interesse? Bel of mail onze HR Manager

Léonie van Heel

HR Manager