Kantoorruimte huren

Welkom bij Newomij studio offices

Als ondernemer wilt u flexibel zijn, maar ook profiteren van hoogwaardige kantoorruimte. U wilt immers comfortabel werken op een aantrekkelijke locatie en groeien of afschalen als daar behoefte aan is. Kantoorruimte huren kan bij Newomij studio offices. Instapklaar en schaalbaar. De gemeenschappelijke ruimtes en faciliteiten deelt u met medehuurders.

De voordelen van onze studio offices

Altijd op toplocaties gelegen

Zoekt u een kantoorruimte met een uitstekende ligging? Onze studio offices zijn altijd gunstig gelegen. Vaak gaat het om zichtlocaties, dicht bij uitvalswegen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en vlak bij het centrum.

Hoogwaardig afwerkingsniveau

De studio offices zijn kwalitatief goed afgewerkt en beschikken minimaal over energielabel C. Heeft u speciale wensen over de afwerking van uw kantoorruimte? Wij gaan daarover graag in gesprek.

Optimale dienstverlening

Wij houden van tevreden huurders en bieden daarom hoogwaardige service. Ook op de lange termijn. Ontstaan er tijdens de huurperiode specifieke vragen of nieuwe wensen? Wij denken graag mee met de realisatie.

Dit is zo mooi aan onze studio offices

Onze praktische en moderne kantoorruimtes zijn te vinden in Amersfoort, Baarn, Hilversum, Naarden en Zeist. De studio offices beschikken over de volgende kenmerken. Heeft u specifieke vragen of wensen, dan gaan we daarover graag met u in gesprek.

  • Praktische en moderne kantoorruimtes
  • Studio offices van ongeveer 17 tot 60 m2
  • Altijd instapklaar en geheel gestoffeerd
  • Netwerken met andere ondernemers in uw ‘eigen’ kantoor
  • Op diverse aantrekkelijke locaties in onze kantoorgebouwen in heel Nederland
  • Flexibele huurtermijnen (kort- en langlopende huurovereenkomsten mogelijk)
  • Inclusief voorzieningen en faciliteiten zoals gezamenlijke vergader- en ontvangstruimtes, parkeergelegenheid met elektrische laadpalen*
  • Tussentijds opschalen en afschalen van het aantal studio offices

*De beschikbare faciliteiten verschillen per locatie.

Kantoorruimte huren: ons aanbod

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Jeske Reijnvaan

Verhuurmanager Studio Offices

Meest gestelde vragen over de verhuur van kantoorruimte

Wat zijn de voordelen van het een kantoorruimte huren bij Newomij?

Bij Newomij bieden we flexibele kantoorruimtes die aan uw behoeften voldoen. U profiteert van moderne faciliteiten, een professionele omgeving en een locatie die goed bereikbaar is. Bovendien kunt u rekenen op een betrouwbare en ervaren verhuurder die klaarstaat om u te ondersteunen.

Zijn er verschillende formaten kantoorruimtes beschikbaar?

Ja, in ons aanbod studio offices vindt u kantoorruimtes van diverse kantoorformaten, variërend van kleine individuele kantoren tot grotere ruimtes die geschikt zijn voor grotere teams. Of u nu een grote of kleine kantoorruimte wilt huren, we hebben voor elk type bedrijf en elke behoefte een passende oplossing.

Zijn er mogelijkheden voor flexibele huurtermijnen?

Ja, bij Newomij begrijpen we dat uw situatie en behoeften kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele huurtermijnen aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw bedrijf past. Of u nu op zoek bent naar een korte termijn of een langdurige oplossing, wij hebben opties beschikbaar.

Hoe kan ik een kantoorruimte huren bij Newomij?

Het huren van een kantoorruimte bij Newomij is eenvoudig. Neem contact op met onze verhuurmanager via e-mail of door te bellen naar 088 639 66 45 en we helpen u graag bij het vinden van de perfecte kantoorruimte die past bij uw behoeften.

Kan ik mijn kantoorruimte aanpassen aan mijn eigen wensen?

Ja, u heeft de mogelijkheid om uw kantoorruimte aan te passen aan uw eigen wensen en behoeften. We bieden flexibiliteit bij het inrichten van de ruimte, zodat u een werkplek kunt creëren die perfect aansluit bij uw onderneming.

Wat zijn de huurvoorwaarden en tarieven?

We hanteren transparante huurvoorwaarden en tarieven bij de verhuur van kantoorruimte. Bij iedere studio office in ons aanbod staan de voorwaarden en huurprijs duidelijk aangegeven. Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft over de door u gewenste kantoorruimte.

Welke voorzieningen zijn bij de kantoorruimtes inbegrepen?

Bij Newomij streven we ernaar om een comfortabele en productieve werkomgeving te bieden. Onze kantoorruimtes worden geleverd met alle essentiële voorzieningen, zoals internettoegang, vergaderruimtes en gemeenschappelijke ruimtes waar u kunt netwerken en samenwerken met andere professionals. Gemeenschappelijke ruimtes zoals pantry’s en sanitair worden gedeeld met andere huurders.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij de kantoorruimte?

Ja, we bieden bij onze kantoorruimtes voldoende parkeergelegenheid voor huurders en hun bezoekers. Op basis van de locatie gelden er in sommige gevallen extra kosten voor het gebruik van parkeerfaciliteiten. Dit staat aangegeven op de pagina’s van de studio offices.

Zijn er mogelijkheden voor uitbreiding als mijn bedrijf groeit?

Ja, bij Newomij begrijpen we dat bedrijven kunnen groeien. Daarom bieden we flexibele kantoorruimte met de mogelijkheid van uitbreiding. Als uw bedrijf groeit en u meer ruimte nodig heeft, staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van een geschikte oplossing.

Zijn de kantoorruimtes goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, onze kantoorlocaties zijn over het algemeen zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We selecteren strategische locaties die gemakkelijk te bereiken zijn, zodat u en uw medewerkers zonder problemen naar het werk kunnen reizen. Uiteraard verschilt de bereikbaarheid per locatie. Klik op de studio office van uw voorkeur in ons aanbod en lees alles over de bereikbaarheid met de auto en het ov.