Newomij en de maatschappij

Verbintenissen van waarde

Wat voor de waarden van ons bedrijf geldt, geldt ook voor onze visie op de samenleving. Betrokkenheid staat bij ons hoog op de agenda. Vandaar dat wij verschillende charitatieve instellingen steunen. Of beter gezegd, wij zijn samenwerkingen aangegaan met een aantal partijen, voor de lange termijn. We zorgen voor financiële steun, maar ook voor synergie in doelen en samenwerking.

De Hartstichting

De Hartstichting streeft er bijvoorbeeld naar om van Nederland een 6-Minutenzone te maken: mensen zijn dan binnen zes minuten bij een levensreddende Automatische Externe Defibrillator (AED). Als eigenaars van een grote vastgoedportefeuille kunnen we niet alleen geld, maar ook plekken beschikbaar stellen. Dat helpt. Inmiddels zijn al 20 van onze appartementencomplexen uitgerust met een eigen AED. Voor bewoners, buurtbewoners, toevallige passanten, iedereen. Zo hopen we een bijdrage te leveren – en dus niet alleen met geld – aan de doelstellingen van de Hartstichting

Case

Free a Girl

In Nederland willen we heel terecht meer vrouwen op topposities, ook in de financiële wereld en in het vastgoed. Maar op veel plekken in de wereld hebben meisjes nog steeds geen enkele schijn van kans. Free a Girl zet zich in om minderjarige meisjes te redden van een sombere, mensonwaardige toekomst in de seksindustrie. De meisjes redden, hun handelaren en ‘klanten’ berechten om dit onrecht niet onbestraft te laten en een voorbeeld te stellen: dat is het doel. Newomij helpt.

 

Case

Hilversum City Run

Ieder jaar nemen wij deel aan dit evenement vanwege het sportieve en charitatieve karakter. Het is voor ons een uitgelezen kans om indirect een goed doel te steunen, aan onze fysieke fitheid te werken en om samen met onze relaties een uitdaging aan te gaan. Want naast collega’s nodigen wij ook altijd onze relaties uit voor dit evenement. Hilversumcityrun.nl

Case

Amsterdam UMC

Newomij sponsort het Amsterdam UMC sinds januari 2019. De krachtenbundeling tussen de academische medische centra bouwt aan een samenleving waarin ziekten worden voorkomen en patiënten worden genezen. Amsterdamse ziekenhuizen behoren tot de wereldtop, maar dat is geen vanzelfsprekendheid. Newomij vindt het belangrijk om de gezondheidszorg op een hoog niveau te houden en draagt daar graag een steentje aan bij. AmsterdamUMC.nl

Onze partners

Dankzij Newomij hebben we kinderen letterlijk kunnen bevrijden uit de ergste vormen van seksuele uitbuiting in verschillende landen. Hiernaast is bijgedragen aan de rehabilitatie en re-integratie van slachtoffers, hierbij zit opvang, traumaverwerking, educatie, medische zorg en meer.

Evelien Hölsken –  Oprichter en Directeur Free a Girl Foundation

De samenwerking met Newomij geeft energie. Zij steunen het doel van de Hartstichting om in heel Nederland levens te redden bij een hartstilstand. Vanaf dag één is pro-actief gehandeld aangaande de plaatsing van AED’s aan de buitenzijde van vastgoedobjecten en het enthousiasme van de medewerkers is inspirerend.

Floris Italianer –  Directeur Hartstichting

Een steeds groter wordende Business Run deelnemer die niet is weg te denken tijdens de Hilversum City Run, de gedrevenheid spat ervan af!

Dick Slootbeek –  Directeur Hilversum City Run