Over ons

Met beide benen op de grond, focus op de lange termijn

Newomij is in de ruim 60 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Een familiebedrijf dat beschikt over veel expertise en actief is in talloze facetten van vastgoed. Naast een imposante vastgoedportefeuille bieden wij ook Financieringen, VvE Beheer en Verzekeringen. Hierdoor zijn wij in staat om vastgoedobjecten te financieren, zélf de regie te voeren, onze eigen keuzes te maken en snel te schakelen.

Betrouwbaar en toegewijd

Hoe verschillend onze activiteiten ook zijn, onze manier van werken is altijd hetzelfde. Wij zijn een betrouwbare partner die de lat altijd hoog legt en steeds op zoek is naar langlopende samenwerkingen. Betrokkenheid staat bij ons voorop. Wij hebben oprechte aandacht voor elkaar, voor onze klanten, partners en leveranciers en voor onze omgeving. Hoe sterk onze groeiambitie ook is en hoe scherp wij het resultaat continu in de gaten houden, wij waken er altijd voor dat dit niet ten koste van onze relaties gaat. Dit heeft ons gemaakt wat wij nu zijn: een vastgoedonderneming die constant in beweging is en met focus op de lange termijn. Newomij, commitment in real state.

Commitment in Real Estate

  • Ondernemend
  • Ambitieus
  • Verbindend
  • Betrouwbaar
  • Deskundig

De mensen

Dit is een greep uit de 75 medewerkers die bij Newomij werken.

Arjen Mud

Accountmanager Verzekeringen
In twee woorden: accuraat en efficiënt

Bart Blankevoort

Manager Kennis en Informatie
Autoriteit in verandertrajecten

Bas van Andel

Accountmanager VvE Beheer
Ademt VvE Beheer

Dennis Post

Technisch Vastgoedmanager
Rotsvast in nieuwbouwprojecten

Dimitra Peponis

Accountmanager VvE Beheer
Grote verbinder

Douwe Feenstra

Manager VvE Beheer
VvE expert met een grote V

Wat zegt het personeel?

Het is zo mooi dat Newomij haar klanten de beste service wil bieden en dit ook naar haar medewerkers uitstraalt. Hierdoor ga ik vol passie elke dag aan de slag!

Marisa Rodrigues –  43 jaar in dienst als Office Manager bij Newomij

Wat ik het meest positief vind, is vooral de open houding van de collega’s en de bedrijfscultuur. Je mening en ideeën worden gewaardeerd.

Remco Jacobs –  Technisch Beheer VvE en BHV-er