Newomij verwelkomt nieuwe huurder in ‘The Hub’ in Amersfoort

Geplaatst op: 23-09-2021

Vanaf 1 oktober betrekt Nautus de 7e etage van kantoorpand ‘The Hub’ in Amersfoort. Het gaat om een kantoorruimte van 740 m2 en 14 parkeerplaatsen aan de Stationsstraat 77 die zij huren van vastgoedorganisatie Newomij.

De etage wordt helemaal verbouwd en ingericht volgens de wensen van Nautus. De steeds verder groeiende organisatie zocht een grotere kantoorruimte voor ontmoeting, creatie en samenwerking. Ook wilden zij graag bereikbaar zijn met het openbaar vervoer vanuit het oogpunt van duurzaamheid. The Hub is direct gelegen naast het centraal station en daardoor ideaal bereikbaar. Bovendien is het gezellige, historische centrum van Amersfoort op loopafstand.

Ideale locatie

Het hoogwaardige kantoorgebouw aan de Stationsstraat 77 beschikt over energielabel A en heeft een uitstekende ligging, goede indeling en een hoogwaardig opleveringsniveau. Het gebouw heeft bovendien een centrale hal waar gasten vriendelijk worden ontvangen door de receptie. Er zijn nog ruimtes beschikbaar in The Hub in Amersfoort. MVGM Bedrijfsmakelaars adviseerde Newomij bij de totstandkoming van de overeenkomst. Cushman & Wakefield heeft Nautus begeleid in het herhuisvestingstraject.

Over Nautus

Nautus helpt gemeenten bij het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken. Er werken hoogopgeleide, betrokken en creatieve veranderaars die gemeenten ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.