Invivo Kids opent diagnostiek- en behandelcentrum op de Sparrenheuvel 10 in Zeist

Geplaatst op: 20-05-2021

Newomij verwelkomt een nieuwe huurder in haar kantoorgebouw aan de Sparrenheuvel in Zeist. Diagnostiek- en behandelcentrum Invivo Kids opent op 1 juni 2021 haar deuren. Het gaat om een ruimte van ca. 650 m2, gelegen op de 1e en 2e verdieping. Op de begane grond van het gebouw wordt momenteel een business center gerealiseerd met ruimtes van 20 tot 60 m2 groot.

Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van Kantorenpark ‘Sparrenheuvel’; drie gebouwen die zich door hun gebogen vorm zo veel mogelijk richten naar het landelijke karakter van de omgeving. Aan de voorzijde van de kantoren bevindt zich een parkachtige tuin, met aansluiting op de Driebergseweg. Het park grenst direct aan het Utrechts Landschap en in de tuin bevindt zich een monumentale villa. Het kantorenpark is direct gelegen tegen het centrum van Zeist, waar zich winkels, restaurants en vergader- en hotelaccommodaties bevinden. Newomij werd voor deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Over Invivo Kids

Invivo Kids is een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar met gedrags-, en sociaal-emotionele problemen. Bij de organisatie staan jeugd- en kinderteams klaar, bestaande uit (GZ)psychologen, orthopedagogen, kinder- en jeugdpsychiaters. Zij bieden behandelingen die zich richten op het leren omgaan met problemen in plaats van het fanatiek bestrijden ervan. Invivo Kids is met drie locaties reeds gevestigd in Amstelveen en Bussum en er zijn contracten met de regio’s Amsterdam-Amstelland, Utrecht West, en Zuidoost-Utrecht.

Voor meer informatie zie www.InvivoKids.nl.