Webelephant wordt nieuwe huurder van Bijster 5 in Breda

Geplaatst op: 13-03-2023

Webelephant gaat zo’n 400 m² kantoorruimte huren aan de Bijster 5 in Breda. Vastgoedorganisatie Newomij sloot onlangs een langjarige huurovereenkomst af met het digital performance agency, dat klanten helpt bij het uitrollen van online strategieën en ontwikkelen van e-commerce platformen, online marketingcampagnes en groeiplannen in omzet en winst.

De keuze viel op de kantoorruimte vanwege de centrale ligging en het fantastische uitzicht vanaf de bovenste verdieping. Een ‘commanding view’, zoals Kasper Siemons, director en co-founder van Webelephant het noemt. “Deze locatie sluit naadloos aan bij onze groeidoelstellingen én die van onze klanten.”

Het kantoor aan de Bijster is onlangs verrijkt met 180 zonnepanelen die het pand verder verduurzamen. Ook is het parkeerterrein voorzien van laadpalen. Het gebouw kenmerkt zich door een krachtige en ingetogen architectuur en leent zich door de indeling goed voor deelverhuur, zoals ook Webelephant vanaf juli 2023 gaat doen.

Waardevolle toevoeging

Newomij is enthousiast over de komst van dit innovatieve bedrijf als waardevolle toevoeging aan het bedrijfsleven in Breda. Newomij werd bij de totstandkoming  van de huurovereenkomst geadviseerd door Van der Sande Bedrijfshuisvesting.