Newomij koopt 15 nieuwbouw huurappartementen van NBU in Etten-Leur

Geplaatst op: 26-11-2020

Newomij en NBU hebben op 25 november 2020 de koopovereenkomst getekend voor 15 nieuwbouw huurappartementen in gebouw Robinia aan het Van Bergenpark in Etten-Leur. De aankoop sluit naadloos aan op de acquisitiefocus van Newomij om nieuwbouw te verwerven in het middeldure huursegment binnen en buiten de Randstad. De transactie is tot stand gekomen na een tender uitvraag door Colliers. ‘De transactie is soepel en prettig verlopen’, aldus Brian Ederveen van Colliers – die de transactie namens NBU begeleidde.

Van Bergenpark

Op een prachtige groene locatie vlakbij het winkelcentrum Van Bergenplein in Leur, ontwikkelt NBU een nieuwbouwplan voor een deel van het voormalige GGZ Breburg terrein: het Van Bergenpark. Op het gebied van bijna 7 hectare groot worden diverse appartementencomplexen en woningen gebouwd.

Ontwerp en realisatie

Gebouw Robinia bestaat uit 15 huurappartementen verdeeld over 4 bouwlagen. De appartementen hebben een oppervlakte van 75 tot 97 m2 en kenmerken zich door ruime balkons, hoge kwaliteit van afwerking en energiezuinige maatregelen.

Klik hier voor meer informatie over huren in Robinia.