Newomij koopt appartementen in centrum in Alphen aan de Rijn

Geplaatst op: 15-12-2020

Newomij heeft 40 appartementen gekocht aan de Sint Jorisstraat en Julianastraat in het centrum van Alphen aan de Rijn. Newomij koopt de appartementen van een aantal investeerders. Alle appartementen zijn geliberaliseerd verhuurd.

“Met de aankoop van de 40 woningen geven we verder invulling aan de acquisitiefocus van Newomij om jong- en nieuwbouw te verwerven in het middeldure huursegment binnen en buiten de Randstad”, zegt Robbert Ter Weijden, lid Raad van Bestuur Newomij. “De kwaliteit en de ligging van deze woningen is uitstekend te noemen. Onze huidige vastgoedportefeuille hebben wij met zorg opgebouwd en bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen en appartementen. Deze aankoop vormt daar een passende aanvulling op.”

Newomij werd geadviseerd BIRE Real Estate, met juridische ondersteuning van Dentons. Verkoper werd geadviseerd door JansenDeJong Makelaars.

Sint Jorisstraat / Julianastraat

De aangekochte huurappartementen zijn gelegen aan de Sint Jorisstraat en de Julianastraat (in het gebouw Castellum). Gebouw Castellum maakt samen met de omliggende gebouwen deel uit van het vernieuwde hart van Alphen aan den Rijn. Het complex is gebouwd in 2005. De appartementen zijn luxe opgeleverd en zijn voorzien van een fraaie badkamer en een complete keuken.