Wereldhandelspel Young Newomij

16 december 2019

Op donderdag 12 december heeft in kantoorgebouw Marathon 9 te Hilversum alweer het 4e en laatste Young Newomij-evenement van dit jaar plaatsgevonden! Na een tour door het pand via onder andere de volledig gemoderniseerde entree en de casco-gerenoveerde kantoorruimte, kon het Wereldhandelsspel beginnen.

Het wereldhandelsspel is een zogenaamde Serious Game waarin veel aspecten van de wereldhandel aan bod komen. In een gesimuleerde wereldeconomie nemen landen het tegen elkaar op door de meeste doelstellingen te behalen en groei door te maken. Dit kan door bijvoorbeeld goed samen te werken of scherp te onderhandelen. Het spel werd verzorgd door JCI (Junior Chamber International), een non-profit netwerkorganisatie met verschillende afdelingen in het land. Naast een gezellige en leerzame middag hebben we ook indirect bijgedragen aan St. Zeldzame Ziekten Fonds.
De Young Professionals van Newomij werden ditmaal bijgestaan door een aantal ervaren collega’s. Martin van Wettum, Remco van de Wetering, Edwin van den Berg en Karel Sturm waren van de partij om hun ervaring maar vooral ook fanatisme tentoon te spreiden! Na een verrassende ontknoping was er een heuse prijsuitreiking. Houd ons in de gaten voor de after movie!