VBC Notarissen en USG People naar The Hub Amersfoort

8 oktober 2019
Per 1 november 2019 verwelkomt Newomij VBC Notarissen en USG People als huurders in The Hub Amersfoort. VBC huurt 1.085m2 op de 6everdieping en 24 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage. USG People huurt 170 m2 op de begane grond.

Stationsstraat 77-79, Amersfoort

VBC verzorgt zelf de inrichting van de casco opgeleverde etage. Het aansprekende kantoorgebouw kent een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als het openbaar vervoer (station Amersfoort) en ligt dichtbij het centrum van Amersfoort met voorzieningen, zoals hotels, winkels en restaurants. Momenteel is nog beschikbaarheid op diverse verdiepingen. De keuze van VBC voor The Hub is ingegeven door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en professionele en toegankelijke uitstraling. Deze beantwoordt aan de eisen van vandaag en morgen. VBC is al vele decennia, in wisselende panden, gehuisvest in het centrum van de stad.

Cushman & Wakefield adviseerde Newomij bij de totstandkoming van de overeenkomst, in collegiale samenwerking met MVGM Bedrijfshuisvesting. Comma Vastgoed heeft VBC Notarissen begeleid in het herhuisvestingstraject en MVGM heeft USG People begeleid.


Over VBC Notarissen

Bij VBC werken ruim zestig professionals in Amersfoort en Amsterdam voor(middel-)grote ondernemingen, beleggers/investeerders, ondernemende families en vermogende particulieren. Deze doelgroepen vragen gespecialiseerde expertise en persoonlijke betrokkenheid met betrekking tot advisering, transacties en structureren. Mede door deze focus is VBC uitgegroeid tot de grootste zelfstandige notarispraktijk van Nederland.

 

Over USG People
USG People Nederland is een toonaangevende hr-dienstverlener in Nederland, actief met merken als Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. USG People Nederland is onderdeel van Recruit Global Staffing, wereldwijd een van de grootste hr-dienstverleners met activiteiten in Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika. Iedere dag werken er meer dan 400.000 medewerkers via het netwerk van Recruit Global Staffing bij bedrijven en instellingen.