Oplevering huurappartementen vrije sector in de Bornsche Maten

10 oktober 2020

Op vrijdag 9 oktober krijgen de huurders van de appartementen in de wijk Bornsche Maten de sleutel van hun nieuwe huis. Met de realisatie van dit appartementencomplex kunnen nu ook mensen in deze wijk terecht voor een huurappartement in de vrije sector. Er zijn nog drie woningen beschikbaar.

Aan Het Reef zijn twee appartementen-complexen gebouwd: Oost-Esch en West-Esch. Het oostelijk gebouw beschikt over 15 koopappartementen, in het naastgelegen complex bevinden zich de 27 aardgasloze huurwoningen. Deze kenmerken zich door ruime balkons, hoge kwaliteit van afwerking en energiezuinige maatregelen zoals zonnepanelen en een warmtepomp. De gebouwen zijn gelegen in het groen, met tussen- en naastgelegen wadi’s en bomen. In de jonge wijk Bornsche Maten zijn voornamelijk veel (starters) nieuwbouwwoningen in het koopsegment beschikbaar.

De huurappartementen worden verhuurd door vastgoedmaatschappij Newomij en de bemiddeling ligt bij Euverman & Nuyts Makelaars en Nieuw Wonen Twente. Momenteel zijn er nog drie huurappartementen beschikbaar.