Newomij.nl is vernieuwd!

2 december 2019

De nieuwe website van Newomij is in november gelanceerd. Gedurende de afgelopen maanden hebben de verschillende bedrijfsactiviteiten gewerkt aan de structuur en content van de website. Naast een brandvideo, die ons verhaal vertelt, wordt regelmatig nieuws gedeeld via de Newomij wall.

De nieuwe website is constant in beweging en met de nieuwe look & feel willen we de verschillende doelgroepen aanspreken met bijzondere fotografie en testimonials van klanten en partners zoals st. Free a Girl. Naast events worden ook regelmatig whitepapers gepubliceerd om onze kennis te ventileren met professionals in het vastgoed, maar ook bijvoorbeeld onze VvE klanten inzake het onderwerp ‘Duurzaamheidsleningen’.

Over Newomij

Newomij is een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland met ongeveer 75 medewerkers en gevestigd in Naarden. Het is een vastgoedonderneming dat met beide benen op de grond staat. Newomij beheert een omvangrijke en gevarieerde portefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels en verzorgt het commerciële, technisch en administratief beheer van de vastgoedportefeuille. Hiernaast biedt Newomij ook Financieringen, VvE Beheer en Verzekeringen en is hierdoor in staat om zelf de regie te voeren en snel te schakelen. Newomij is een solide organisatie en de organisatiecultuur laat zich het beste omschrijven als professioneel, integer en gericht op de lange termijn.