Crispijn Stulp start bij Newomij

17 mei 2021

Per 1 mei 2021 is Crispijn Stulp gestart bij Newomij als Manager Asset Management. Crispijn is een ervaren vastgoedprofessional en werkte hiervoor in uiteenlopende rollen voor onder andere ING Real Estate, Merin en de laatste jaren voor AXA Investment Managers, waar hij verantwoordelijk was voor het countrymanagement van de vastgoedportefeuille in Nederland.  

Als Manager Asset Management wordt Crispijn verantwoordelijk voor het asset management van zowel de commerciële als residentiele vastgoedportefeuille van Newomij.

Robert Jan van Hamersveld, Voorzitter Raad van Bestuur van Newomij, is blij met de komst van Stulp bij Newomij: “De brede en specialistische kennis en ervaring in de vastgoedbranche van Crispijn sluiten naadloos aan bij onze kernwaarden ‘Wij ondernemen, wij zijn betrokken en wij houden focus’. Als Raad van Bestuur zijn wij ervan overtuigd dat Crispijn een waardevolle toevoeging is voor ons team en een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het succes en de verdere groei van onze organisatie.”