Coronalab.eu huurt kantoor Utrechtseweg 15-17 in Zeist

22 oktober 2020

Newomij Vastgoed verwelkomt een nieuwe huurder in haar kantoorgebouw aan de Utrechtseweg 15-17 in Zeist. Coronalab.eu huurt per 1 november 2020 een ruimte van ca. 520 m2 op de begane grond. De resterende ruimte op de begane grond is langdurig verhuurd aan beveiligingsbedrijf Securitas.

Coronalab.eu ontwikkelt en neemt corona-testen af voor zowel bedrijven als particulieren. Vanwege de toenemende behoefte aan deze testen diende de huur in een zeer kort tijdsbestek tot stand te komen. Dankzij de medewerking van zittend huurder Securitas en bemiddeling van bedrijfsmakelaar Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting kon de overeenkomst snel getekend worden. Coronalab.eu is onderdeel van Microbe&Lab, een ISO-gecertificeerd laboratorium op het Amsterdam Science Park.

Bezoekers en medewerkers

Om de veiligheid van de bezoekers en werknemers van de Utrechtseweg 15-17 te kunnen garanderen voldoet de locatie aan een aantal belangrijke voorzorgsmaatregelen. De medewerkers en bezoekers van Coronalab.eu beschikken over een eigen ingang aan de achterzijde van het pand. Ook is er onder meer middels signing en plexiglas een veilige looproute ingericht en speelt ventilatie een belangrijke rol. Op deze manier is er in het gehele pand en de omgeving een veilige en gezonde omgeving.