Meewerkstage Consultancy Team van Newomij VvE Beheer

Vastgoedkunde – Stage 3e jaar

Newomij VvE Beheer adviseert ontwikkelaars vóór of tijdens de bouw van een project over hoe zij het beste om kan gaan met de toekomstige Verenging van Eigenaars (VvE’s). De VvE’s komen na de oplevering van het gebouw in de beheerfase en zijn daarmee onze toekomstige klanten.

In deze adviseringsfase komen er uiteenlopende zaken aan de orde, zoals de juridische opmaak van de splitsingsakte, de feitelijke oprichting en activering van de VvE en de financiële zaken waaronder de opstartbegroting.

Wil jij je kennis verbreden en de wereld van Verenigingen van Eigenaars ontdekken en vind je het leuk om in een familiebedrijf mee te werken aan de diverse advisering en voorbereiding van deze Verenigingen van Eigenaars? Lees dan gauw verder en reageer!

Profiel

 • Je bent derdejaarsstudent Vastgoedkunde;
 • Je hebt affiniteit met of interesse in het VvE Beheer;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, werkt gestructureerd en hebt sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt goed plannen, organiseren en weet van aanpakken;
 • Het is een pré als je in het bezit bent van Rijbewijs B.

Aanbod

 • Een stageplek binnen een kleinschalige afdeling bij een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland;
 • Gelegenheid om kennis te maken met verschillende takken van het vastgoed;
 • De juiste begeleiding;
 • Dagelijks een lekkere lunch in ons restaurant tegen een kleine vergoeding;
 • Wij beschikken over een eigen fitnessruimte waar je dagelijks gebruik van kan maken (eventueel samen met een personal trainer);
 • Een laptop en een flexwerkplek, thuiswerken is sporadisch en in overleg geen probleem;
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Over Newomij

Newomij is in 65 jaar uitgegroeid tot één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Een oer-Hollands familiebedrijf met een sterk wij-gevoel, een lange historie en een frisse blik op de toekomst. Met ruim 85 professionals richten we ons op lange termijn relaties en verbindingen met medewerkers, klanten en relaties. Integriteit, betrouwbaarheid en oprechte betrokkenheid zijn daarom heel belangrijk voor ons. We bouwen en beheren onze eigen vastgoedportfolio en bieden VvE Beheer en financieren vastgoed voor beleggers.

De ruim 450 verenigingen waarvoor Newomij VvE-beheer verzorgt, zijn verspreid over heel Nederland. De verenigingen omvatten appartementen, winkels, parkeergarages en kantoren en zijn over het algemeen van grotere, complexe gebouwen. Naast financiële administratie en technisch beheer ondersteunt Newomij ook de besturen van verenigingen door het organiseren en agenderen van bestuurs- en ledenvergaderingen. Alle facetten van vastgoedbeheer en -bestuur komen in deze vergaderingen aan de orde.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan een motivatiebrief met je CV naar Léonie van Heel (lcm.van.heel@newomij.nl) en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor!

 

Interesse? Solliciteren? Bel of mail onze HR Manager

Léonie van Heel

HR Manager