Over huren bij Newomij

In tegenstelling tot een aantal jaar geleden is het niet meer zo vanzelfsprekend een woning te kopen. Newomij biedt een goed alternatief om niet te kopen, maar wel te huren. U heeft de luxe van een eigen (t)huis, zonder dat u omkijken heeft naar groot onderhoud. Verspreid door geheel Nederland hebben wij een aantrekkelijk aanbod van huurwoningen op goede locaties.

Fijn wonen in de huurwoningen van Newomij.

Voordelen van huren bij Newomij

  • wonen op goede locaties
  • geen groot onderhoud en de daarbij behorende kosten
  • direct contact met verhuurder, geen tussenpersoon of vastgoedbeheerder
  • huren bij een solide verhuurder
  • geen opstalverzekering nodig
  • geen risico op waardedaling van de woning

Wat ik moet weten over huren bij Newomij

Woning bezichtigen

Vaak werken wij samen met een plaatselijke makelaar. Wilt u meer weten over een van onze woningen of een woning bezichtigen? Neem dan contact op met de makelaar. Contactgegevens vindt u onderaan de advertentie.

Uw inkomen

Natuurlijk moet de maandelijkse huur aansluiten bij uw inkomen. Op basis van uw persoonlijke situatie bekijken we of u in aanmerking komt voor de woning van uw keuze.

Huurovereenkomst

We sluiten altijd een huurovereenkomst voor minimaal één jaar. De eerste maand huur, eventuele servicekosten, verwarmingskosten en waarborgsom moet u vóór de oplevering betalen. Daarna krijgt u de sleutel van uw nieuwe woning.

Veelgestelde vragen voor nieuwe huurders

Hoe schrijf ik me in op een woning?

In de meeste gevallen hebben wij een samenwerking met een plaatselijke makelaar. U vindt de contactgegevens in ons aanbod op deze pagina. Bent u geïnteresseerd in een woning? Neem dan contact op met de desbetreffende makelaar.

Waar kan ik beschikbare huurwoningen bekijken?

Bekijk hier het aanbod van onze woningen en appartementen. Neem contact op met de desbetreffende makelaar als u interesse heeft in een van de woningen.

Mijn persoonlijke situatie is gewijzigd. Wat moet ik doen?

Hebben er veranderingen plaatsgevonden in uw salaris of gezinssamenstelling? Geef dit dan direct aan ons door via e-mail: verhuur@newomij.nl. Het kan zijn dat u hierdoor in aanmerking komt voor andere huurwoningen.

Wat zijn de huurvoorwaarden?

Bekijk hier de huurvoorwaarden voor het huren van een woning bij Newomij.