Een woning huren bij Newomij

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Een plek waar u zich thuis voelt? Wij bieden een gevarieerd aanbod aan huurwoningen. Verspreid over het land, op goede locaties en in verschillende prijsklassen. Heeft u interesse in een van de woningen? Neem dan contact op met de desbetreffende makelaar.

Belangrijke informatie over huren bij Newomij

Woning bezichtigen

Vaak werken wij samen met een plaatselijke makelaar. Wilt u meer weten over een van onze woningen of een woning bezichtigen? Ga dan naar www.newomij.nl/ik-zoek-een-huurwoning/ en maak uw interesse kenbaar. Heeft u interesse neem dan contact op met de makelaar.

Uw inkomen

Natuurlijk moet de maandelijkse huur aansluiten bij uw inkomen. Op basis van uw persoonlijke situatie bekijken we of u in aanmerking komt voor de woning van uw keuze.

Huurovereenkomst

We sluiten altijd een huurovereenkomst voor minimaal één jaar. De eerste maand huur, eventuele servicekosten, verwarmingskosten en waarborgsom moet u vóór de oplevering betalen. Daarna krijgt u de sleutel van uw nieuwe woning.

In 4 stappen naar een huurwoning

Bekijk ons uitgebreide aanbod
Ons aanbod is gevarieerd, zowel qua locatie als prijsklasse. Bekijk of er een woning bij zit die aansluit bij uw wensen.
Maak uw interesse kenbaar
Heeft u een woning gevonden waar u blij van wordt? Neem dan contact op met de desbetreffende makelaar voor een bezichtiging. De contactgegevens vindt u onderaan de pagina.
Documenten aanleveren
Is dit de woning waar u zich thuis voelt? De makelaar legt u uit welke documenten nodig zijn voor het opstellen van de huurovereenkomst.
Veel woonplezier gewenst
Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld, krijgt u de sleutels van uw nieuwe woning. Wij wensen u veel woonplezier!
Mijn Newomij - regel uw woonzaken snel online

Voordelen van huren bij Newomij

  • wonen op goede locaties
  • geen groot onderhoud en de daarbij behorende kosten
  • direct contact met verhuurder, geen tussenpersoon of vastgoedbeheerder
  • huren bij een solide verhuurder
  • geen opstalverzekering nodig
  • geen risico op waardedaling van de woning

Veelgestelde vragen over het vinden van een huurwoning

Waar kan ik beschikbare huurwoningen bekijken?

Bekijk hier het aanbod van onze woningen en appartementen. Neem contact op met de desbetreffende makelaar als u interesse heeft in een van de woningen.

Hoe schrijf ik me in op een woning?

In de meeste gevallen hebben wij een samenwerking met een plaatselijke makelaar. U vindt de contactgegevens in ons aanbod op deze pagina. Bent u geïnteresseerd in een woning? Neem dan contact op met de desbetreffende makelaar.

Mijn persoonlijke situatie is gewijzigd. Wat moet ik doen?

Hebben er veranderingen plaatsgevonden in uw salaris of gezinssamenstelling? Geef dit dan direct aan ons door via e-mail: verhuur@newomij.nl. Het kan zijn dat u hierdoor in aanmerking komt voor andere huurwoningen.

Wat zijn de huurvoorwaarden?

Bekijk hier de huurvoorwaarden voor het huren van een woning bij Newomij.