Investeringshypotheek

Waarom een investeringshypotheek afsluiten?

Als professioneel belegger bent u voortdurend op zoek naar nieuwe kansen om uw vermogen te laten groeien. Een van de manieren waarop u dit kunt doen, is door te investeren in vastgoed. Maar wat als u niet over voldoende liquide middelen beschikt om direct in vastgoed te investeren? Dat is waar een investeringshypotheek van pas komt.

Bij Newomij kunt u eenvoudig uw investeringshypotheek afsluiten. In onze productkaart Beleggingsfinanciering vindt u een transparant overzicht met alle voorwaarden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ontdek hoe Newomij u met een financiering kan helpen om verstandig te investeren in vastgoed.

Meer over onze investeringshypotheek

Een investeringshypotheek van Newomij biedt u de mogelijkheid om zowel residentieel vastgoed als een combinatie van residentieel en commercieel vastgoed aan te kopen of te herfinancieren.

  • Deze financieringsoptie is beschikbaar voor bedragen tussen EUR 250.000 en EUR 15.000.000.
  • U heeft de keuze uit rentevaste periodes van 5, 7 of 10 jaar.
  • De maximale Loan-to-Value ratio (LTV) bedraagt 70% van de marktwaarde in verhuurde staat.
  • Lineaire en/of aflossingsvrije leningen behoren tot de mogelijkheden.
  • U geniet van de flexibiliteit om elk jaar 10% boetevrij af te lossen.

De voordelen van investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed biedt een breed scala aan voordelen. Het is tastbare activa die in waarde kan stijgen en passief inkomen kan genereren door middel van huur. Bovendien biedt in vastgoed investeren diversificatie in uw beleggingsportefeuille en fungeert het als een effectieve bescherming tegen inflatie.

Een investeringshypotheek maakt deze voordelen toegankelijk zonder dat u al uw eigen kapitaal hoeft te gebruiken. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor professionele beleggers die hun rendement willen maximaliseren.

Voor wie is een investeringshypotheek geschikt?

Een investeringshypotheek is met name geschikt voor professionele beleggers die willen investeren in vastgoed. Als u al ervaring heeft in vastgoedinvesteringen en op zoek bent naar nieuwe kansen, kan een investeringshypotheek een waardevolle toevoeging aan uw financiële strategie zijn. Een van de belangrijkste voordelen voor u als belegger is dat u niet al uw beschikbare liquide middelen hoeft in te zetten voor vastgoedinvesteringen. Hiermee behoudt u uw financiële flexibiliteit en blijft u in staat om ook andere investeringsmogelijkheden te blijven verkennen.

Uw investeringshypotheek afsluiten bij Newomij

Newomij is uw betrouwbare partner voor vastgoedfinancieringen. Met decennia aan ervaring en een diepgaand begrip van de vastgoedmarkt in Nederland, is Newomij de ideale keuze voor professionele beleggers die op zoek zijn naar expertise en ondersteuning bij hun investeringen. Wat ons onderscheidt, is onze innovatieve en toegewijde benadering, waarbij we altijd streven naar het bereiken van het beste resultaat dat past bij uw situatie. Aarzel niet langer en ga vandaag nog met ons in gesprek over de kansen die voor u liggen.

Onze accountmanagers

Jan-Hein Spierings

Accountmanager Vastgoedfinancieringen
Jan Hein

Michiel P. Oly

Accountmanager Vastgoedfinancieringen

FAQ: Meest gestelde vragen over de investeringshypotheek van Newomij

Wat zijn de vereisten om in aanmerking te komen voor een investeringshypotheek bij Newomij?

Om in aanmerking te komen, moet u een professionele belegger zijn en voldoen aan de financiële criteria die door Newomij worden gesteld. Hierbij wordt onder andere gekeken naar uw kredietwaardigheid en de aard van het vastgoed dat u wilt financieren.

Wat is de minimale en maximale financieringslimiet voor een investeringshypotheek bij Newomij?

Newomij biedt financieringsmogelijkheden voor bedragen tussen EUR 250.000 en EUR 15.000.000, waardoor zowel kleine als grote investeerders profiteren van flexibele opties.

Welke rentevaste periodes zijn beschikbaar bij een investeringshypotheek?

U heeft de keuze uit rentevaste periodes van 5, 7 of 10 jaar, zodat u de looptijd kunt aanpassen aan uw financiële planning en doelstellingen.

Kan ik extra aflossingen doen op mijn investeringshypotheek zonder boetes?

Ja, u kunt jaarlijks tot 10% van het oorspronkelijke leningsbedrag boetevrij aflossen. Dit biedt flexibiliteit om uw financiën te beheren en uw schuld sneller af te lossen als dat gewenst is.

Wat is de Loan-to-Value (LTV) ratio en hoe beïnvloedt dit mijn financieringsmogelijkheden?

De LTV ratio geeft aan hoeveel procent van de marktwaarde in verhuurde staat u kunt financieren met de hypotheek. Bij Newomij is de maximale LTV 70%, wat betekent dat u tot 70% van de waarde van het vastgoed kunt financieren met de hypotheek. Dit kan invloed hebben op het benodigde eigen vermogen bij de aankoop van vastgoed.