Herfinanciering voor professionele beleggers

In de dynamische wereld van vastgoedbeleggen en financieringen, biedt Newomij een stabiele, betrouwbare en deskundige hand om u te begeleiden bij het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille of beleggingspand. Met decennialange ervaring in de sector, bieden wij op maat gemaakte, strategische oplossingen die aansluiten bij uw eigen behoeften en doelen, terwijl we de complexiteit van het herfinancieringsproces verminderen.

Bij Newomij zorgen we ervoor dat de herfinanciering van uw beleggingspanden efficiënt en ongecompliceerd verloopt. Ontdek hoe we u met een vastgoedfinanciering kunnen helpen om op een weloverwogen manier in vastgoed te investeren.

Vve-beheer: advies en beheer van Newomij

Wat houdt het herfinancieren van vastgoed in?

Herfinanciering is een strategische benadering waarbij u als vastgoedbelegger de overwaarde van uw pand benut om verder te investeren. Dit kan in uw huidige beleggingspand zijn of in een geheel nieuw project. Het is een proces dat niet alleen de potentie heeft om uw vastgoedportefeuille te vergroten, maar ook om uw financiële flexibiliteit te verbeteren en uw investeringsstrategie te verfijnen.

Bij Newomij begrijpen we dat een kordate, transparante en voordelige herfinanciering essentieel is voor beleggers, of zij nu in stedelijke of landelijke gebieden actief zijn. Daarom bieden we niet alleen scherpe rentetarieven, maar ook een gestroomlijnd proces waarbij u direct met uw aanvraag terecht kunt en snel resultaten ziet. Met onze productkaart Beleggingsfinanciering bieden we een duidelijk overzicht met alle voorwaarden, zodat u exact weet wat de mogelijkheden zijn.

De voordelen van vastgoed herfinancieren

Het herfinancieren van uw vastgoed kan diverse voordelen met zich meebrengen, zoals het verminderen van uw maandelijkse aflossingen, het vrijmaken van kapitaal voor nieuwe investeringen, en het consolideren van eventuele schulden. Het stelt u in staat om uw financiële structuur te optimaliseren, uw investeringsstrategie te verfijnen en uw vastgoedportefeuille op een duurzame en winstgevende manier te beheren.

  • Financiële flexibiliteit: vergroot uw mogelijkheden om te investeren en te groeien.
  • Lagere maandlasten: mogelijkheid tot verlaging van uw huidige rente en periodieke aflossingen.
  • Kapitaal vrijmaken: ontgrendel de overwaarde van uw pand voor andere investeringskansen.
  • Risicobeheer: verzeker uzelf van stabiele maandlasten door een vaste rentevoet.
  • Schuldconsolidatie: combineer meerdere leningen in één overzichtelijke lening met mogelijk betere voorwaarden.
  • Investeringsoptimalisatie: herinvesteer in uw huidige pand voor verbeteringen of uitbreidingen.
  • Looptijd aanpassen: pas de looptijd van uw lening aan om aflossingen te spreiden en cashflow te beheren.

Waarom uw vastgoedportefeuille herfinancieren via Newomij?

Bij Newomij begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen die komen kijken bij het herfinancieren van een gehele vastgoedportefeuille. Met een stevige voet in de vastgoed- en financiële sector, en een reputatie die gebouwd is op betrouwbaarheid en expertise, zijn wij uw ideale partner in dit traject. Of u nu meerdere beleggingspanden heeft die u wilt herfinancieren, of specifieke wensen heeft voor uw portefeuille, bij Newomij maken we het proces eenvoudig en transparant.

Onze aanpak voor herfinanciering

Onze aanpak is er een van maatwerk en persoonlijke aandacht. We erkennen dat elke belegger en elke portefeuille zijn eigen unieke nuances heeft. Daarom zijn onze oplossingen altijd op maat gemaakt, afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu een veteraan bent in de vastgoedwereld of een nieuwkomer, Newomij biedt de kennis, middelen en ondersteuning die u nodig heeft om uw vastgoeddoelen te bereiken en uw portefeuille op een strategische en winstgevende manier te beheren.

Onze accountmanagers

Jan-Hein Spierings

Accountmanager Vastgoedfinancieringen
Jan Hein

Michiel P. Oly

Accountmanager Vastgoedfinancieringen

Frank Gooijer

Intern Accountmanager Vastgoedfinancieringen

FAQ: Meest gestelde vragen over herfinanciering

Wat houdt herfinanciering van beleggingspanden in?

Herfinanciering houdt in dat u overwaarde van uw beleggingspand(en) inzet om te investeren in een nieuw object of in uw huidige portefeuille. Het is een slimme manier om extra kapitaal vrij te maken door uw eigendommen voor u te laten werken. Hierdoor kunt u weer investeren in nieuwe kansen.

Kan ik een bestaande lening herfinancieren bij Newomij?

Jazeker, wij bieden graag herfinancieringsmogelijkheden voor bestaande leningen. Herfinanciering kan gunstig zijn als u lagere rentetarieven of betere voorwaarden zoekt. Ons team zal uw situatie zorgvuldig analyseren en een oplossing op maat voorstellen die uw financiële positie kan versterken.

Wat maakt Newomij een ideale partner voor het herfinancieren van mijn beleggingspanden?

Newomij brengt meer dan 65 jaar ervaring in de vastgoed- en financiële sector, waarbij we een stabiele en deskundige partner zijn in uw herfinancieringsproces. We bieden op maat gemaakte, strategische oplossingen die naadloos aansluiten bij uw unieke behoeften en doelen. Hierbij proberen we de complexiteit van het herfinancieringsproces te verminderen door een transparante en efficiënte ervaring te bieden.

Hoe snel kan ik mijn beleggingspand herfinancieren bij Newomij?

Bij Newomij waarderen we uw tijd en streven we ernaar om het herfinancieringsproces efficiënt te maken. Na het delen van de kerngegevens over uw portefeuille, nemen we snel contact met u op om uw wensen en de portefeuille door te nemen, zodat u snel weet waar u aan toe bent en met vertrouwen vooruit kunt plannen.

Hoe gaat het herfinancieringsproces in zijn werk?

Ten behoeve van uw herfinanciering vragen we u om enkele basisgegevens over uw vastgoedportefeuille met ons te delen. Een van onze accountmanagers neemt vervolgens contact met u op om uw portefeuille en uw specifieke wensen in detail te bespreken en u te begeleiden door de volgende stap in het herfinancieringsproces.

Ondersteunt Newomij herfinanciering in alle regio’s van Nederland?

Ja, Newomij biedt ondersteuning bij het herfinancieren van vastgoed door heel Nederland, in zowel grote steden als kleine dorpen. Onze expertise en oplossingen zijn toegankelijk voor beleggers in allerlei regio’s en we zijn toegewijd aan het bieden van waardevolle oplossingen ongeacht de locatie van uw vastgoed.