Financieringsfaciliteit

Voor het versneld financieren van uitbreidingen in uw vastgoedportefeuille

Heeft u als belegger een bestaande vastgoedportefeuille met een overwaarde? En wilt u graag uw vastgoedportefeuille uitbreiden? Dan kunnen wij u een financieringsfaciliteit aanbieden. Hierbij houden wij een deel van de financiering in depot, zodat u direct kunt schakelen bij nieuwe aankopen en daarmee versneld uw portefeuille kunt uitbreiden. We hebben onze voorwaarden overzichtelijk in een productkaart op een rij gezet. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van onze accountmanagers en informeren naar de mogelijkheden.

Financieringsfaciliteit in het kort:

  • Geschikt voor de aankoop of herfinanciering van residentieel of combinatievastgoed (samenstelling van residentieel en commercieel vastgoed).
  • Financieringsrange tussen EUR 250.000 en EUR 2.500.000.
  • Looptijd rente bedraagt 5, 7 of 10 jaar.
  • Maximale LTV bedraagt 70% van de marktwaarde in verhuurde staat.
  • Lineaire en/of aflossingsvrije lening.
  • U kunt 10% boetevrij aflossen.

De volledige voorwaarden staan overzichtelijk in onze productkaart. Bekijk de productkaart Financieringsfaciliteit.

Onze accountmanagers

Jan-Hein Spierings

Accountmanager Vastgoedfinancieringen
Jan Hein

Michiel P. Oly

Accountmanager Vastgoedfinancieringen

FAQ: Meest gestelde vragen over de financieringsfaciliteit

Wat biedt de financieringsfaciliteit van Newomij?

De financieringsfaciliteit van Newomij is speciaal ontworpen om vastgoedinvesteerders te ondersteunen die hun portefeuille willen uitbreiden. Door financiering deels in depot te houden, faciliteert het snelle beslissingen bij de aankoop van nieuw vastgoed, wat cruciaal is in de dynamische vastgoedmarkt.

Waarvoor is de financieringsfaciliteit van Newomij bedoeld?

Met de financieringsfaciliteit kunt u versneld uitbreidingen in uw vastgoedportefeuille financieren. Deze faciliteit is gericht op beleggers met een bestaande vastgoedportefeuille die op zoek zijn naar groeimogelijkheden, met bedragen variërend van € 250.000,- tot € 2.500.000,-. Het biedt een oplossing voor zowel kleine als grote investeerders om hun investeringsstrategieën effectief uit te voeren.

Wat zijn de voordelen van Newomij’s financieringsfaciliteit?

De voordelen van onze financieringsfaciliteit omvatten flexibele financieringstermijnen, concurrerende rentetarieven, en de mogelijkheid tot maatwerkfinanciering. Deze faciliteit is ideaal voor ervaren vastgoedbeleggers die hun portefeuille willen uitbreiden en behoefte hebben aan direct beschikbare financiering om snel te kunnen handelen in de markt. Bij Newomij profiteert u van uitgebreide marktkennis en financiële expertise, voor een soepel en efficiënt financieringsproces.

Hoe werkt aflossen bij de financieringsfaciliteit?

Bij de financieringsfaciliteit van Newomij kunt u jaarlijks tot 10% van het geleende bedrag boetevrij aflossen. Dit geeft u als investeerder meer controle over uw financiële planning, met opties voor zowel lineaire als aflossingsvrije leningen.

Hoe kan ik meer informatie krijgen of een aanvraag doen voor de financieringsfaciliteit?

Voor meer informatie of om een aanvraag te starten, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de accountmanagers van Newomij. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en het proces te begeleiden, van het eerste contact tot aan de uiteindelijke financiering.