Bouwbeleggingsfinanciering

Voor het financieren van een nieuwbouwproject of verbouwing van een bestaand object

Bent u professioneel belegger? En wilt u een renovatie, transformatie of ontwikkeling van vastgoed financieren? Kies dan voor de bouwbeleggingsfinanciering van Newomij. Wij doen niet aan bergen papierwerk of wachtlijsten. In plaats daarvan denken wij in mogelijkheden. Door onze onafhankelijkheid, expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u snel voorzien van een financiering. Bekijk onze productkaart en neem contact op met een van onze accountmanagers.

Bouwbeleggingsfinanciering in het kort:

  • Geschikt voor de ontwikkeling, transformatie, verbouwing en in belegging houden van residentieel vastgoed.
  • Financieringsrange tussen EUR 250.000 en EUR 15.000.000.
  • Looptijd rente bedraagt 5 jaar.
  • Maximale LTV bedraagt 70% van de marktwaarde in verhuurde staat en een maximale LTC van 80% tijdens de bouwperiode.
  • Lineaire en/of aflossingsvrije lening.
  • U kunt 10% boetevrij aflossen.

De volledige voorwaarden staan overzichtelijk in onze productkaart. Bekijk de productkaart Bouwbeleggingsfinanciering.

Onze accountmanagers

Jan-Hein Spierings

Accountmanager Vastgoedfinancieringen
Jan Hein

Michiel P. Oly

Accountmanager Vastgoedfinancieringen

FAQ: Meest gestelde vragen over de bouwbeleggingsfinanciering

Wat houdt een bouwbeleggingsfinanciering bij Newomij in?

Bouwbeleggingsfinanciering bij Newomij is een specifiek financieel product bedoeld voor beleggers die middelen nodig hebben voor de renovatie, transformatie of ontwikkeling van vastgoedprojecten. Deze financiering ondersteunt projecten vanaf de grondopbouw tot aan de voltooiing, met als doel de realisatie van waardevol vastgoed te faciliteren.

Voor wie is de bouwbeleggingsfinanciering bestemd?

Deze vorm van financiering is ideaal voor ontwikkelaars en investeerders met plannen voor nieuwbouwprojecten of significante renovaties aan bestaand vastgoed. De financiering is geschikt voor projecten met een duidelijk plan en potentieel voor waardevermeerdering, zowel in de residentiële als commerciële sector.

Welke projecten komen in aanmerking voor een bouwbeleggingsfinanciering?

Elk bouw- of ontwikkelingsproject met een solide businessplan en sterk marktpotentieel kan in aanmerking komen voor een bouwbeleggingsfinanciering. Dit omvat nieuwe wooncomplexen, kantoorruimtes, winkelcentra en gemengde ontwikkelingsprojecten in heel Nederland.

Wat zijn de criteria voor het verkrijgen van een bouwbeleggingsfinanciering?

Er gelden een aantal criteria voor het verkrijgen van een bouwbeleggingsfinanciering. We nemen de volgende zaken in overweging: de financiële gezondheid van de aanvrager, de ervaring van het ontwikkelingsteam, de locatie en het potentieel van het project, en een gedetailleerd projectplan inclusief begroting en tijdlijn. Een risicoanalyse maakt ook deel uit van de beoordeling.

Hoe vraag ik een bouwbeleggingsfinanciering aan bij Newomij?

Het aanvraagproces begint met een oriënterend gesprek waarin we uw project en financieringsbehoeften bespreken. Vervolgens verzoeken wij u om een gedetailleerd projectvoorstel in te dienen, inclusief financiële prognoses en plannen. Na een grondige beoordeling door ons team, werken we samen aan de volgende stappen voor goedkeuring en uitbetaling.