Beleggingspand financieren

Waarom uw beleggingspand financieren via Newomij? Ontdek de unieke voordelen en onze persoonlijke aanpak:

  • Aantrekkelijke rentelooptijden van 5, 7 of 10 jaar
  • Wij financieren objecten in heel Nederland
  • Maatwerk en vlotte realisatie met een scherpe rente
  • Jaarlijks 10% boetevrij af te lossen
Vve-beheer: advies en beheer van Newomij

Beleggingspand financieren voor vastgoedbeleggers

Investeren in een beleggingspand is een belangrijke stap vooruit in de wereld van vastgoed. Met de juiste vastgoedfinanciering kan dit een lucratieve onderneming zijn, die zowel op de korte als lange termijn voordelen biedt. De experts van Newomij helpen u graag bij het succesvol financieren van beleggingspanden. Of u nu een ervaren investeerder bent of juist net begint, wij bieden de expertise, maatwerk en ondersteuning die nodig is om uw doelen te realiseren.

Bent u benieuwd hoe u uw beleggingspotentieel kunt maximaliseren? Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers voor meer informatie over de financieringsmogelijkheden bij Newomij.

Waarom investeren in beleggingspanden?

Investeren in beleggingspanden biedt een aantrekkelijke kans voor zowel ervaren als nieuwe vastgoedinvesteerders. Dit type investering kan leiden tot potentieel mooie rendementen, mede dankzij de stabiele huurinkomsten die het kan genereren. Bovendien biedt vastgoed een vorm van vermogensdiversificatie die kan helpen bij het spreiden van risico’s.

Het bezit van beleggingspanden kan ook fiscale voordelen met zich meebrengen, afhankelijk van de specifieke situatie. Daarnaast draagt de waardevermeerdering van vastgoed over tijd bij aan uw vermogensopbouw op lange termijn. Met de juiste strategie kan investeren in beleggingspanden een waardevolle toevoeging zijn aan uw investeringsportefeuille.

Flexibele financieringsopties

Newomij biedt flexibele financieringsopties voor beleggingspanden, ideaal voor zowel residentieel als combinatievastgoed. Onze beleggingshypotheken, met looptijden van 5, 7 of 10 jaar, bieden de vrijheid om jaarlijks tot 10% van het geleende bedrag boetevrij af te lossen, wat u meer controle en flexibiliteit geeft. U kunt deze financiering rechtstreeks bij ons afsluiten of via een intermediair, met het gemak van online of telefonische afhandeling.

Beleggingspand financieren in het kort

Voor elke vastgoedfinanciering gelden bij Newomij de volgende uitgangspunten:

  • Residentieel of combinatievastgoed
  • Financieringen van EUR 250.000 tot EUR 15.000.000
  • Rentelooptijden van 5, 7 of 10 jaar
  • Maximale LTV van 70%
  • Lineair en/of aflossingsvrij
  • Boetevrije ruimte: 10% per 12 maanden

Download onze productkaart Financieringen

Waarom uw beleggingspand financieren via Newomij?

Bij Newomij zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van beleggingsfinancieringen op maat, geschikt voor een breed scala aan vastgoedprojecten in heel Nederland. Onze expertise in vastgoed maakt ons tot een betrouwbare partner voor uw financieringsbehoeften. We onderscheiden ons door snelle, heldere communicatie en een persoonlijke aanpak.

Neem contact op met onze deskundige accountmanagers om de financieringsopties die Newomij biedt te verkennen. Samen vinden we een financieringsoplossing die perfect aansluit bij uw vastgoedambities.

Onze werkwijze

Sinds de oprichting in 1958 heeft Newomij zich als Nederlands familiebedrijf stevig gevestigd als betrouwbare partner in vastgoedfinanciering. Met onze uitgebreide expertise in vastgoed, financiering en VvE-beheer bieden we deskundige begeleiding in heel Nederland. Onze vooruitstrevende en betrokken benadering, gericht op het beste resultaat voor onze klanten, onderscheidt ons. Neem contact op om samen met ons de mogelijkheden voor het financieren van uw beleggingspand(en) te ontdekken.

Onze accountmanagers

Jan-Hein Spierings

Accountmanager Vastgoedfinancieringen
Jan Hein

Michiel P. Oly

Accountmanager Vastgoedfinancieringen

Frank Gooijer

Intern Accountmanager Vastgoedfinancieringen

FAQ: Meest gestelde vragen over beleggingspanden financieren

Welke soorten vastgoedprojecten financiert Newomij?

Newomij financiert residentieel en combinatie vastgoed. Dit kunnen winkels, kantoor of horeca plinten met bovengelegen woningen zijn of kleine of grote residentiele woningprojecten zijn. Of het nu om kleine of grotere vastgoed investeringen gaat – wij zijn er om u te helpen met een passende vastgoedfinanciering. Onze flexibele benadering stelt ons in staat om zowel kleine als grote projecten aan te pakken, en we streven ernaar om met onze klanten samen te werken om hun visie te realiseren.

Wat is het voordeel van een beleggingshypotheek bij Newomij?

Bij Newomij bieden we beleggers financieringsmogelijkheden voor vastgoedobjecten in heel Nederland. Onze expertise, opgebouwd sinds 1958, maakt ons een betrouwbare partner. U profiteert van onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en de flexibiliteit om financieringsoplossingen op maat te creëren.

Kan ik samen met Newomij een financieringsplan opstellen?

Zeker! Wij hechten veel waarde aan samenwerking met onze klanten. Ons team van ervaren specialisten zal nauw met u samenwerken om een financieringsplan op te stellen dat aansluit bij uw doelstellingen en mogelijkheden. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven om uw project tot een succes te maken.

Wat zijn de vereisten voor het verkrijgen van een vastgoedfinanciering bij Newomij?

Hoewel specifieke vereisten kunnen variëren, zijn er enkele algemene criteria waaraan moet worden voldaan. Wij zullen bijvoorbeeld kijken naar de waarde, de huurstroom en het type vastgoed, uw financiële positie en het doel van de financiering. Ons doel is om een realistische beoordeling te maken en financieringsoplossingen te bieden die haalbaar zijn voor onze klanten.

Wat is de Loan-to-Value (LTV) ratio en hoe beïnvloedt dit mijn financieringsmogelijkheden?

De LTV ratio geeft aan hoeveel procent van de marktwaarde in verhuurde staat u kunt financieren met de hypotheek. Bij Newomij is de maximale LTV 70%, wat betekent dat u tot 70% van de waarde van het vastgoed kunt financieren met de hypotheek. Dit kan invloed hebben op het benodigde eigen vermogen bij de aankoop van vastgoed.