Beleggingshypotheek

Beleggingshypotheek voor residentieel- of combinatievastgoed

Bent u een professionele belegger en overweegt u een vastgoedfinanciering? Newomij biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig een beleggingshypotheek voor residentieel- of combinatievastgoed af te sluiten met looptijden van 5, 7 of 10 jaar. Hierbij profiteert u van de flexibiliteit om per 12 maanden tot 10% van het oorspronkelijk geleende bedrag boetevrij af te lossen.

U kunt uw beleggingshypotheek rechtstreeks bij Newomij afsluiten, maar u bent ook met een tussenpersoon welkom. Om het nog gemakkelijker te maken, kunt u het gehele proces eenvoudig telefonisch of online voltooien. Bovendien zijn alle voorwaarden helder en transparant weergegeven in onze productkaart Beleggingsfinanciering. Neem vandaag nog contact op met een van onze accountmanagers en ontdek de mogelijkheden!

Onze beleggingshypotheek in het kort

De beleggingshypotheek van Newomij is specifiek ontworpen voor de professionele belegger en biedt u de mogelijkheid om residentieel vastgoed aan te kopen of te herfinancieren, evenals een combinatie van residentieel en commercieel vastgoed.

  • Beschikbaar voor financieringsbedragen tussen EUR 250.000 en EUR 15.000.000.
  • U kunt kiezen uit rentelooptijden van 5, 7 of 10 jaar.
  • De maximale Loan-to-Value ratio (LTV) bedraagt 70% van de marktwaarde in verhuurde staat.
  • Zowel lineaire als aflossingsvrije leningen zijn mogelijk.
  • U heeft de flexibiliteit om per 12 maanden 10% boetevrij af te lossen.
Vve-beheer: advies en beheer van Newomij

Waarom uw beleggingshypotheek via Newomij afsluiten?

Newomij staat klaar om u te ondersteunen bij het financieren of herfinancieren van beleggingspanden door heel Nederland, van bruisende metropolen tot charmante dorpen. Onze diepgaande expertise en rijke ervaring stellen ons in staat om uw aanvraag tot in detail te beoordelen en u te voorzien van een vastgoedfinanciering op maat.

Dankzij onze efficiënte organisatie, directe communicatielijnen en uitgebreide kennis van vastgoed kunnen wij snel handelen. Ontdek de mogelijkheden en neem vandaag nog contact op met een van onze accountmanagers. Wij denken graag met u mee.

De werkwijze van Newomij

Bij Newomij hebben we een indrukwekkende reputatie opgebouwd als vertrouwde partner voor vastgoedfinanciering. Als Nederlands familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1958, zijn we volledig gespecialiseerd in vastgoed, financiering en VvE-beheer in heel Nederland. Onze uitgebreide kennis van de complexe vastgoedmarkt stelt ons in staat om u met deskundigheid te begeleiden bij uw vastgoedfinanciering. Wat ons echt onderscheidt, is onze vooruitstrevende,  betrokken en persoonlijke aanpak, altijd gericht op het behalen van het allerbeste resultaat voor u. Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op om de talloze mogelijkheden te bespreken.

Onze accountmanagers

Jan-Hein Spierings

Accountmanager Vastgoedfinancieringen
Jan Hein

Michiel P. Oly

Accountmanager Vastgoedfinancieringen

FAQ: Meest gestelde vragen over de beleggingshypotheek van Newomij

Wat is het voordeel van een beleggingshypotheek bij Newomij?

Bij Newomij bieden we beleggers financieringsmogelijkheden voor vastgoedobjecten in heel Nederland. Onze expertise, opgebouwd sinds 1958, maakt ons een betrouwbare partner. U profiteert van onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en de flexibiliteit om financieringsoplossingen op maat te creëren.

Wat zijn de renteopties voor een beleggingshypotheek bij Newomij?

Newomij biedt rentelooptijden van 5, 7 of 10 jaar. Dit geeft beleggers de vrijheid om hun financiële strategie af te stemmen op hun doelen en marktomstandigheden.

Kan ik mijn beleggingshypotheek boetevrij aflossen?

Ja, bij Newomij kunt u per 12 maanden tot 10% van het oorspronkelijk geleende bedrag boetevrij aflossen, waardoor u flexibiliteit behoudt in het beheer van uw vastgoedportefeuille.

Wat is het maximale financieringsbedrag dat ik kan krijgen bij Newomij?

Newomij biedt financieringsmogelijkheden tussen EUR 250.000 en EUR 15.000.000, waardoor er ruimte is voor zowel kleine als grote vastgoedobjecten.

Hoe snel kan ik een beleggingshypotheek afsluiten bij Newomij?

Dankzij onze efficiënte organisatie en directe communicatielijnen kunnen we snel schakelen. Het afsluiten van een beleggingshypotheek kan doorgaans in relatief korte tijd worden geregeld, zodat u snel kunt inspelen op nieuwe investeringskansen.