Beleggingsfinanciering

Voor het financieren van residentieel- of combinatievastgoed

Bent u als professioneel belegger en op zoek naar een vastgoedfinanciering? Zoek dan niet langer, maar neem vandaag nog contact op met een van onze accountmanagers. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw aanvraag optimaal te beoordelen u te helpen met een passende vastgoedfinanciering. Vanwege onze compacte organisatie, korte lijnen en kennis van vastgoed, kunnen wij snel schakelen. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Beleggingsfinanciering in het kort:

  • Geschikt voor de aankoop of herfinanciering van residentieel of combinatievastgoed (samenstelling van residentieel en commercieel vastgoed).
  • Financieringsrange tussen EUR 250.000 en EUR 15.000.000.
  • Looptijd rente bedraagt 5, 7 of 10 jaar.
  • Maximale LTV bedraagt 70% van de marktwaarde in verhuurde staat.
  • Lineaire en/of aflossingsvrije lening.
  • U kunt 10% boetevrij aflossen.

De volledige voorwaarden staan overzichtelijk in onze productkaart. Bekijk de productkaart Beleggingsfinanciering.

Onze accountmanagers

Jan-Hein Spierings

Accountmanager Vastgoedfinancieringen
Jan Hein

Michiel P. Oly

Accountmanager Vastgoedfinancieringen

FAQ: Meest gestelde vragen over de beleggingsfinanciering

Wat is een beleggingsfinanciering?

Beleggingsfinanciering bij Newomij is een financiële oplossing gericht op professionele beleggers die willen investeren in vastgoed. Wij bieden financiering voor de aankoop of herfinanciering van residentieel of commercieel vastgoed, waarbij we streven naar flexibele voorwaarden die aansluiten bij uw investeringsstrategie en financiële situatie.

Voor wie is de beleggingsfinanciering bedoeld?

De beleggingsfinanciering van Newomij is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren vastgoedinvesteerders die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden voor het aankopen of herfinancieren van vastgoedbeleggingen. Of u nu focust op woningen, kantoren of winkels, onze financieringsoplossingen zijn ontworpen om uw vastgoedportefeuille te ondersteunen.

Welke soorten vastgoed komen in aanmerking voor een beleggingsfinanciering?

Bij Newomij komen verschillende soorten vastgoed in aanmerking voor beleggingsfinanciering, waaronder residentiële panden zoals appartementen en eengezinswoningen, commercieel vastgoed zoals kantoren en winkels, en combinatievastgoed. Elk vastgoedproject wordt individueel beoordeeld op potentie en risico.

Wat zijn de vereisten voor het aanvragen van een beleggingsfinanciering?

Voor het aanvragen van beleggingsfinanciering bij Newomij dient u een duidelijk bedrijfsplan, financiële overzichten en informatie over het beoogde vastgoed aan te leveren. We beoordelen uw aanvraag op basis van uw financiële stabiliteit, ervaring in vastgoedbeleggingen en de kwaliteit van het vastgoed.

Hoe kan ik een aanvraag indienen voor een beleggingsfinanciering bij Newomij?

Een aanvraag voor beleggingsfinanciering start u door contact op te nemen met ons team via de Newomij-website. Wij nodigen u vervolgens uit voor een oriënterend gesprek waarin we uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Daarna kunt u de benodigde documentatie indienen voor een formele beoordeling.