Uw vastgoedfinanciering via Newomij

Vastgoedfinanciering

Newomij Financieringen: snel en persoonlijk, met kennis van vastgoed

Bent u professioneel belegger en op zoek naar een vastgoedfinanciering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de kennis, ervaring en middelen in huis om snel te beslissen over uw aanvraag, zodat u verder kunt met de (her)financiering van een object of uw portefeuille. Wij bieden altijd een aanbod op maat, op basis van uw financieringswensen voor residentieel of combinatievastgoed. U kunt uw verzoek rechtstreeks indienen of via een intermediair.

Onze producten

Beleggings
financiering

Voor het financieren van residentieel of combinatievastgoed.

Bouwbeleggings
financiering

Voor het financieren van een nieuwbouwproject of verbouwing van een bestaand object

Financierings
faciliteit

Voor het versneld financieren van uitbreidingen in uw vastgoedportefeuille
Uw vastgoedfinanciering snel geregeld met onze experts

Onze uitgangspunten bij vastgoedfinancieringen

Voor onze vastgoedfinancieringen gelden deze basisvoorwaarden:

  • Residentieel of combinatievastgoed.
  • Financieringsrange tussen EUR 250.000 en EUR 10.000.000.
  • Lineaire en aflossingsvrije leningen (afhankelijk van LTV).
  • LTV maximaal 70%, afhankelijk van type product.
  • Rentepercentage op basis van tariefklasse (<50% >50%).
  • Rentevast periode 5, 7 of 10 jaar.
  • 10% boetevrij aflossen.

Download onze productkaart Financieringen

Residentieel en commercieel vastgoed financieren

Residentieel en commercieel vastgoed financieren

Beleggen in residentieel en commercieel vastgoed is een goede keuze voor wie slim wil investeren. Vastgoed behoudt altijd een bepaalde waarde en is minder fluctuerend dan bijvoorbeeld aandelen. U loopt minder risico bij mogelijke schommelingen op de beurs. Bovendien behaalt u rendement door zowel waardestijgingen van het pand als huurinkomsten. En doordat u mogelijk gebruik kunt maken van aftrekposten, kan beleggen in vastgoed u ook fiscale voordelen opleveren.

Newomij helpt u met een lening om residentieel of commercieel vastgoed te financieren. We stemmen de financieringsoplossing volledig af op uw specifieke situatie en het object.

Financiering en herfinanciering van vastgoed

Financiering en herfinanciering van vastgoed

Herfinanciering van uw vastgoed biedt u verschillende mogelijkheden en voordelen. U kunt de overwaarde van een pand opnieuw investeren, zowel in uw huidige beleggingspand als in een ander object. U kunt profiteren van lagere rentetarieven, flexibelere voorwaarden en mogelijke kostenbesparingen. Dit kan leiden tot een verbetering van uw cashflow en meer financiële ruimte om te investeren in nieuwe projecten. Op deze manier kunt u uw vastgoedportefeuille verder laten groeien en profiteren van nieuwe kansen.

De experts bij Newomij begeleiden u van a tot z bij het herfinancieringsproces. We bieden altijd maatwerkoplossingen en zorgen ervoor dat u alle nodige informatie heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

Uw vastgoed financieren in 6 stappen

Contact
Neem via het Mijn Financiering portaal, telefonisch of per mail contact op met een van onze accountmanagers om uw aanvraag te bespreken.
Quickscan
Geef uw basisgegevens door via Mijn Financiering, zodat wij deze kunnen beoordelen in een quickscan.
Documentatie
Bij een positieve beoordeling levert u alle benodigde documenten aan via Mijn Financiering.
Goedkeuring
Wij nemen uw aanvraag verder in behandeling.
Offerte
U ontvangt van ons een offerte voor akkoord.
Ondertekening
Na ondertekening zetten we de financiering op het afgesproken moment voor u klaar.

Onze werkwijze

Bij Newomij hebben we een bewezen staat van dienst in het leveren van een betrouwbare vastgoedfinanciering. Als Nederlands familiebedrijf dat al actief is sinds 1958 zijn we gespecialiseerd in vastgoed, financieringen en VvE-beheer in heel Nederland. We begrijpen de complexiteit van de vastgoedmarkt en hebben alle expertise in huis om u op de juiste manier te helpen bij de financiering van vastgoed.

Onze aanpak onderscheidt zich door een vooruitstrevende en betrokken benadering, waarbij we altijd streven naar het beste resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor een vastgoedfinanciering van Newomij?

Persoonlijk contact

U heeft één aanspreekpunt, uw persoonlijke accountmanager.

Voorstel op maat

Geen object of aanvraag is hetzelfde. Wij maken een voorstel op maat en gaan uit van uw financieringswensen.

Kennis van vastgoed

Door onze specifieke kennis van de vastgoedmarkt kunnen wij elke financieringsaanvraag optimaal beoordelen.

Onze accountmanagers

Jan-Hein Spierings

Accountmanager Vastgoedfinancieringen
Jan Hein

Michiel P. Oly

Accountmanager Vastgoedfinancieringen

Frank Gooijer

Intern Accountmanager Vastgoedfinancieringen

AFM

Newomij Financieringen beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als financieel dienstverlener, omdat wij in het verleden hypothecair krediet hebben verstrekt aan consumenten. Wij kunnen het bestaand hypothecair krediet verlengen, maar wij verstrekken geen nieuw hypothecair krediet aan consumenten. Newomij beschikt over een beheerst beloningsbeleid.

FAQ: Meest gestelde vragen over Newomij vastgoedfinancieringen

Wat is het specialisme van Newomij Financieringen?

Bij Newomij Vastgoedfinancieringen richten we ons specifiek op het verstrekken van financieringsoplossingen voor vastgoedprojecten aan professioneel beleggers. Onze expertise omvat zowel commercieel vastgoed als residentieel vastgoed. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de markt, bieden we maatwerkfinancieringen die aansluiten op uw behoeften.

Welke soorten vastgoedprojecten financiert Newomij?

Newomij financiert residentieel en combinatie vastgoed. Dit kunnen winkels, kantoor of horeca plinten met bovengelegen woningen zijn of kleine of grote residentiele woningprojecten zijn. Of het nu om kleine of grotere vastgoed investeringen gaat – wij zijn er om u te helpen met een passende vastgoedfinanciering. Onze flexibele benadering stelt ons in staat om zowel kleine als grote projecten aan te pakken, en we streven ernaar om met onze klanten samen te werken om hun visie te realiseren.

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor Newomij als vastgoedfinancieringspartner?

Als u kiest voor Newomij, kiest u voor een betrouwbare en ervaren partner. Wij begrijpen de uitdagingen van de vastgoedmarkt en kunnen snel beslissingen nemen om aan uw financieringsbehoeften te voldoen. Onze persoonlijke aanpak stelt ons in staat om nauw samen te werken en oplossingen op maat te bieden. Bovendien profiteert u van onze uitgebreide kennis van de sector, wat essentieel is voor een succesvol vastgoedproject.

Hoelang duurt het proces van het verkrijgen van een vastgoedfinanciering bij Newomij?

Bij Newomij begrijpen we dat tijd cruciaal is in de vastgoedsector. Ons toegewijde team streeft ernaar om het financieringsproces efficiënt te laten verlopen, waarbij we alle benodigde stappen zorgvuldig doorlopen. De exacte doorlooptijd kan variëren van enkele dagen tot een week als alle informatie beschikbaar is en dit is natuurlijk ook afhankelijk van de complexiteit van het project, maar we zorgen ervoor dat we altijd snel handelen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Welke leningvoorwaarden en rentetarieven hanteert Newomij?

Newomij biedt leningvoorwaarden en rentetarieven die concurrerend zijn in de markt. Ons team werkt nauw samen met klanten om financieringsoplossingen te creëren die aansluiten op uw financiële doelen. Wij geloven in transparantie, dus we zullen alle voorwaarden en tarieven duidelijk communiceren voordat het financieringsproces begint.

Kan ik een bestaande lening herfinancieren bij Newomij?

Jazeker, wij bieden graag herfinancieringsmogelijkheden voor bestaande leningen. Herfinanciering kan gunstig zijn als u lagere rentetarieven of betere voorwaarden zoekt. Ons team zal uw situatie zorgvuldig analyseren en een oplossing op maat voorstellen die uw financiële positie kan versterken.

Wat zijn de vereisten voor het verkrijgen van een vastgoedfinanciering bij Newomij?

Hoewel specifieke vereisten kunnen variëren, zijn er enkele algemene criteria waaraan moet worden voldaan. Wij zullen bijvoorbeeld kijken naar de waarde, de huurstroom en het type vastgoed, uw financiële positie en het doel van de financiering. Ons doel is om een realistische beoordeling te maken en financieringsoplossingen te bieden die haalbaar zijn voor onze klanten.

Kan ik samen met Newomij een financieringsplan opstellen?

Zeker! Wij hechten veel waarde aan samenwerking met onze klanten. Ons team van ervaren specialisten zal nauw met u samenwerken om een financieringsplan op te stellen dat aansluit bij uw doelstellingen en mogelijkheden. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven om uw project tot een succes te maken.

Biedt Newomij flexibele aflossingsopties?

Ja, flexibiliteit staat centraal in onze financieringsaanpak. We begrijpen dat uw situatie, de huurstromen en behoeften kunnen veranderen, daarom bieden we flexibele aflossingsopties. Of het nu gaat om vaste of variabele aflossingen, ons team zal een plan ontwerpen dat past bij uw cashflow en financiële situatie.

Hoe kan ik contact opnemen met het team van Newomij?

U kunt eenvoudig online met ons opnemen via ons online contactformulier of u kunt ons bellen op onze directe telefoonnummers. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, meer informatie te verstrekken over onze diensten en het financieringsproces te starten. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw vastgoedvisie!