Newomij

Newomij Financieringen heeft al ruim 50 jaar ervaring in het financieren van vastgoedobjecten. In januari 2015 zijn de bedrijfsactiviteiten van de Bank voor de Bouwnijverheid verder gegaan onder de naam Newomij Financieringen.  

Wat financiert Newomij Financieringen?

Newomij financiert courante, verhuurde beleggingsobjecten bij aankoop of bij herfinanciering. Wij zijn gespecialiseerd in de financiering van verhuurde woningen voor zowel exploitatie als uitponding. Daarnaast zijn wij bereid om met u mee te denken over de financiering van overige vastgoedbeleggingsobjecten. Wij beperken ons niet tot enkel financiering in grote steden, maar zien in heel Nederland mogelijkheden.

Het type object, de locatie, staat van onderhoud en de kwaliteit van de huurder zijn doorslaggevend voor de financierbaarheid van uw belegging. Daarnaast zoeken wij naar een gezonde balans tussen de hoogte van de financiering en de inbreng van eigen middelen.

U kunt voor financiering denken aan de volgende objecten:
Appartementen / Eengezinswoningen
Woon-winkelpanden
Uitpondprojecten
Overige vastgoedbeleggingsobjecten

Voor wie?

Belegt u in onroerend goed als privé belegger of als rechtspersoon en bent u in het kader van (her)financiering op zoek naar een solide en betrouwbare partner, dan gaan we graag het gesprek met u aan.

Tijdens dit gesprek komt een aantal zaken aan bod:
Het te financieren object
De financieringswensen
De financiële situatie van de debiteur

Bent u op zoek naar een financiering voor eigen bewoning / gebruik of gaat het om uw eerste vastgoedbelegging dan behoort u mogelijk tot de categorie Consumenten. Lees hiervoor het onderdeel Consumenten.

Maatwerk, beperkte doorlooptijd en scherp rentetarief

Op basis van het te financieren object én uw financiële mogelijkheden en wensen, bieden wij een maatwerk oplossing. Bij ons krijgt u geen online aanbiedingen; wij gaan persoonlijk met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij, naast deze persoonlijke aanpak, een gedegen risicoafweging kunnen maken. Daardoor kunnen wij een scherpe rente en aantrekkelijke voorwaarden bieden. Tevens zijn wij in staat om de doorlooptijd beperkt te houden vanwege korte beslislijnen. Lees hier meer over onze werkwijze met betrekking tot aanvragen.

Over Newomij Financieringen

Newomij Financieringen is al ruim vijftig jaar actief op het gebied van vastgoedbeleggingen en vastgoed financiering. In het verleden werd er gewerkt onder de naam Bank voor de Bouwnijverheid, maar sinds 2015 zijn wij actief onder de naam Newomij Financieringen.

Onze ervaring als vastgoedfinancier alsmede onze ervaring met betrekking tot vastgoedbeleggingen heeft ervoor gezorgd dat wij gedegen kennis hebben opgedaan om een weloverwogen financieringsbesluit te nemen.

Wij beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als financieel dienstverlener en hanteren een beheerst beloningsbeleid.

Contact

Neem voor meer informatie over onze werkwijze of uw mogelijkheden contact op met onze hypotheekafdeling door te bellen met 088 639 65 00. U kunt ook het contact en/of het offerteformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij streven naar een zorgvuldige dienstverlening en een goede relatie met onze cliënten. Mocht het toch voorkomen dat u niet tevreden bent, kunt u ons dat kenbaar maken door een klacht in te dienen.