Newomij verkoopt assurantieportefeuille aan Meijers

18 May 2021

Per 1 mei 2021 neemt makelaar in verzekeringen Meijers de assurantieportefeuille van Newomij over. De portefeuille bestaat uit commerciële vastgoedrelaties en Verenigingen van Eigenaren. Deze transactie past binnen de strategische ambitie van Meijers om mede door gerichte overnames te groeien en kwaliteit te bieden in specifieke zakelijke segmenten.

Newomij is een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland die tot dit moment ook bemiddelde in verzekeringen. Newomij wil zich verder concentreren op  vastgoed, vastgoedfinancieringen en VvE Beheer. Voor Meijers vormen de relaties van Newomij een welkome aanvulling op de bestaande zakelijke dienstverlening in de vastgoedbranche. Meijers was voor de overname al verzekeringspartner van Newomij voor diverse relaties.

Daniel de Swaan, CEO en Ton Stalenhoef, Chief Brokerage Officer bij Meijers zijn eensgezind: “Meijers heet de nieuwe relaties van harte welkom. We kijken ernaar uit om onze expertise in het vastgoedsegment ook aan hen te bewijzen en het partnerschap met Newomij verder vorm te geven.”

Ook Newomij is content met de overdracht. Robert Jan van Hamersveld, CEO van Newomij: “Als vastgoedonderneming met oog voor kwaliteit en focus op de lange termijn, zijn we erin geslaagd om voor de verzekeringsoplossingen van onze relaties een passende partij te vinden. Meijers sluit naadloos aan bij de kernwaarden van ons bedrijf.

Over Meijers

Meijers is een familiebedrijf dat in bijna een halve eeuw is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste onafhankelijke assurantiemakelaars. Meijers is specialist in risicomanagement en zet zich met circa 275 medewerkers in voor de continuïteit van mensen en bedrijven. De belangrijkste expertise gebieden van het in Amstelveen gevestigde bedrijf zijn schadeverzekeringen, employee benefits en advisering op maat.